Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem gőgicsél 3 hónapos...

Miért nem gőgicsél 3 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés

Nem tudjátok mi oka lehet, hogy még nem gőgicsél a kislányom?

A hallása jó, vizsgálták is és apró zajra is felébred.

Aggódom mert ha nem sír akkor csendben nézeget de nem gőgicsél. Sokat énekelek és beszélek hozzá, mosolyog rá, de ennyi!

Mit csináljak?

2013. jan. 10. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódd halálra magad. Ha sírásnál jó a "beszélőkéje", akkor csak lusti lehet, vagy nincs mondandója. Majd megjön a hangja, állítom, annál nagyobb lesz mondjuk 2 év múlva.
2013. jan. 10. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia...szerintem ne aggódj. Az én lányom 7 hónapos koráig nem gőgicsélt, csak sikongatott. Mondtam a dokinak, de azt mondta nem baj majd lesz idő amikor azért fogok Imádkozni, hogy 1 percre legyen csöndbe:) Most 10 hónapos és egész nap hablatyol a saját kis babanyelvén. Előbb utóbb a Te kislányod is fog gőgicsélni, legyél türelemmel:) Jó babázást
2013. jan. 10. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Dokit kérdezted?Az én 3 hónapos csajszimnak be nem áll a szája.De ennyi idősen a bátyjai is "dumáltak".
2013. jan. 10. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az én babám is ilyen volt, most 8 hós és néha jólesne ha csendben lenne. :-) Várd ki, beindul ő!
2013. jan. 10. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sikítani sem szokott.

2013. jan. 10. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
3 hósan az enyém is csendes volt, most 6 hós, sikitozik egész nap és csak néha beszélget. A dokink szerint nem gond.
2013. jan. 10. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!