Beadhatom a Germicid kúpot akkor is, ha esetleg nem lázas a babám?
Tegnap kapott oltást, ma nyűgösebb, mint szokott, alig-alig alszik. Reggel megmértem popsiban 37 fokos volt, másik lázmérővel (homlokához kell szorítani) 37,5 volt.
Azóta nem engedi, hogy bedugjam neki a lázmérőt, a homlokán mért hője pedig már lassan 38.
Melyik lázmérőnek higgyek és beadjam neki a kúpot így vagy próbálkozzak újra popsiban mérni?
Köszönöm a segítséget!
szia!
A popsimérés jóval biztosabb. Ha nem engedi, valakivel ketten csináljátok. (pl. nagymama) Fél fokot le kell vonni az értékből, de én 37, 8 alatt semmiképp nem kúpoznám. Meleg van, emiatt alapból picit magasabb lehet a testhője!
Védőnő szerint popsiban 38,5-nél adjam a kúpot. Akkor ez a nő nem normális?
Lehet, hogy azért lett csak 37 popsiban, mert nem tartottam benn elég ideig. Kb egy perc elég kell, hogy legyen ugye?
Nagymama nincs itt, apa sem. Kettesben vagyunk a kisfiammal.
Igen, én is gondoltam a melegre. Most alszik, de ha felébred megpróbálom a popsijában.
azért mondta a védőnőd, mert a korai lázcsillapítással nem erősödik az immunrandszer. én azért írtam a 38at, mert anyaként tudom, akkor már a frász jön az emberre:)
ha nem digitálissal mérad, akkor sajna nem tom, h mennyi ideig kell bent tartani.
2. voltam
Nem jött a számra, de ezt kerestem "korai lázcsillapítás"...
Köszönöm szépen.. várok, mert alszik, aztán mérek (nem digitális, hanem hagyományos lázmérőm van).
Higanyossal legalább 5 perc.
Én átölelem és hónaljban mérem.
Én gyermekem is tegnap kapott oltást (4 hós), nem is mértem a lázát, eleve mondták, hogy estére adjak be fél kúpot.
Átölelős megoldás is jó, köszönöm. Mi a két hónapos oltást kaptuk. Alszik még, de nyugtalanul. A másik szobából hallom, hogy nyöszörög, forgolódik. Igaz nagyon meleg is van.
Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!