Szerintetek is borzasztó nagy a fiam lába? Mindenki meg van rajta rökönyödve!
Nem tudom, hogy mekkora méretű a kisfiú. Ehhez kellene viszonyítani.
Az én fiamnak 1 éves kora körül 20-as volt a lába, de nem sok hét kellett hozzá, és 21-es lett neki. Ő nem túl hosszú/magas gyerkőc.
Ne foglalkozz vele, és ha nagyobb mint az átlagé? Gondolom levágni nem fogsz belőle:D Amúgy a fiamnak 2 évesen volt 22-es, most egy évvel később meg már 25-ös kell neki:)
Felnőttként is van férfi akinek 39-es, és akinek 45-ös a lába.
Köszi a válaszokat! Nem fogom levágni a végét. :D
75 centi magas. Akkor úgy írom 13 centi hosszú a lába, általában 22 es cipő kell neki. :) Nem nagyon foglalkozok velük, csak nem értettem miét csodálkoznak. Nekem első baba így nincs viszonyítási alapom, de most már értem. :)
Hát nem kicsi az biztos, az enyémnek is kb ekkora volt ennyi idősen. Most 2 éves és el sem merem mondani mekkora, mert mindenki kiröhög. :))
Na jó, most 26-os, de már alig megy bele a lába a 26-os bakancsba. :))
Amúgy nagy fiú is, 93 cm és 15,5 kg és a családban mindenkinek nagy lába van.
A lányom 4,5 éves 29-es lába van, ez is nagy ennyi idősen pláne egy kislánynál. :))
Valóban nagynak számít a lába 10hós létére, de ez nem jelent bajt. :))) Gondolj bele, hogy vannak 17-es méretű cipőcskék- te fiadnak a pocakodban kellett volna az a méret!!!! :))))
Nekem 11hónapos a legkisebb fiam, neki most 20-as cipőcske megy fel a lábára, és már ez is nagynak számít!! Általában a 18-19-es mérettel kezdenek a kicsik.
Nagyfiamnak is sokáig 20-as cipője volt egy évesen, utána 21-est nem is hordott, rögtön 22-es kellett neki. Azóta évente 2számot nőtt a lába, most 5éves és 28-as a lába, remélem lassul a növése. :)))
5ös vagyok.
8as szerintem a 26 nem olyan nagy 2 évesen, szerintem enyémnek is legalább akkor lesz addigra, Hogy milyen magas lesz azt nem tudom, most 20 hósan van 94cm körül de lehet, hogy már több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!