Nagy baj ha nem 3 henem csak 4 óránként eszik a 3 hetes fiam, előbb lehetetlenség felébreszteni. Lesz ettől bármi baja? + 2 napja nincs széklete csak este de akkor borzasztó nagy adag ez baj?
Ha gyarapszik rendesen, akkor nyugodtan hagyd aludni. Eljön majd az idő, amikor imádkozni fogsz, hogy aludjon már nappal 2-3 órát!! Hadd szokja meg, hogy alhat, amennyit csak akar :). Az én fiam annó csak a minimumot gyarapodta, vagy még annyit sem, de hiába ébresztettem fel enni, akkor sem gyarapodott jobban. Így hagytam aludni. Kelt ha éhes volt. Egészséges gyerkőc lett - szerencsére.
Jó pihenést, amíg alszik a babó!
Szerintem is etesd igény szerint. Tudja ő, hogy mennyi ételre és mikor van szüksége.
Kivéve ha besárgult, akkor ugye mindenképpen fel kell kelteni, mert aluszékonyabbak.
Amúgy pedig nem kell túlaggódni ezt a dolgot. Lányom hat hónapos, és még mindig csak 140-160 ml tápszert eszik meg egyszerre, mégis normális a súlygyarapodása. Három hónaposan is hatszor evett egy nap, 90 milit max, és mégis havonta egy kilót hízott átlagosan. :)
A kaki is be fog állni rendesen, az sem baj, ha egy-két napig nem kakál. Ha 4-5 napja nincs széklete és látod hogy fáj a pocakja, akkor kell segíteni neki egy picit.
Bukás ellen fektesd az oldalára és támaszd ki őt teljes testhosszában pokróccal, hogy ne tudjon a hátára fordulni, de csak annyira, hogy hasra se forduljon. A rácsra pedig rácsvédő, vaterán nagyon szépeket lehet kapni, elfogadható áron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!