Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj ha nem 3 henem csak...

Anita0802 kérdése:

Nagy baj ha nem 3 henem csak 4 óránként eszik a 3 hetes fiam, előbb lehetetlenség felébreszteni. Lesz ettől bármi baja? + 2 napja nincs széklete csak este de akkor borzasztó nagy adag ez baj?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 23:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia, jo hallani hogy nem csak én vagyok ilyen parás.

Mi 4 hetesek vagyunk, a kaki nálunk is igy müködik,csak mi elötte egy óran keresztül szenvedünk, maszirozom a hasát, hasra fektetem, biciklizünk a lábával és ez megy körbe körbe, de aztán megrakja úgy a pelust hogy gond letisztogatni a popsiát :) Az evés is érdekes nálunk: este 8-kor eszik, éjjel 2-kor (szóval 6 óráig nem eszik) meg reggel 6-kor, napkozt meg 2-3 óránként, amikor megéhezik, a lényeg hogy legyen 6-7 pisis pelusa naponta. Nem tudom milyen tipusú pólyát próbáltál. Az elvándorlásra nálunk a régi klasszikus pólya vált be a hosszú fajta 135cm-es a betét, abból nem tud kimászni az tuti, a kókuszos pólya semmit sem ér, mi nem is használjuk. És hogy nyugodt legyek van alatta légzésfigyelo,igy tudom hogy ha gond lenne a bofi miatt akkor az beriaszt még idoben, igy nem kell futkosnom 5 percenkent, hogy jol van e

2011. dec. 8. 12:34
 12/14 A kérdező kommentje:
légzésfigyelőnk nekünk is van.de azt mondta a gyerekorvosunk hogy az hogy félre nyeljen az pillanat műve és nem szó szerint de a lényeg az volt hogy utána már b.....juk. a hagyományos pólyát próbáltuk de azzal meg az volt a gond hogy abba meg bele mászik kijönni ugye meg már nem tud.és attól félek megfullad.szóval már nem tudom mit is csináljak
2011. dec. 8. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves a gyermekorvosod... javasolnám neki, hogy ha már így beparáztatott, esetleg éjjel aludjon nálatok, hogy ellenőrizhesse a babát helyetted.

Nem szabad ennyire aggódnod. Ha légzésfigyelőtök van, gond nem lehet.

Mászkálni meg hadd mászkáljon az ágyában. Az én fiam is ilyen tipus volt. A lányom meg meg se mozdul szinte egész éjjel.

Továbbra is a rácsvédőt tartom számotokra a megoldásnak.

2011. dec. 8. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mindaddig féltem a hason altatástól, míg egyik éjjel a visszabukott tápszertől az 5 hetes, háton altatott kislányom elkezdett fuldokolni, és orrán száján jött a vacsorája, bár büfizett lefektetés előtt, és vagy fél órát járkáltam vele a vállamon. Azóta hason alszik. A hátizmainak is sokkal jobb, jó ha tanulja emelgetni a kis fejét. Nekem ez a tapasztalatom.
2011. dec. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!