Nagy baj ha nem 3 henem csak 4 óránként eszik a 3 hetes fiam, előbb lehetetlenség felébreszteni. Lesz ettől bármi baja? + 2 napja nincs széklete csak este de akkor borzasztó nagy adag ez baj?
szia, jo hallani hogy nem csak én vagyok ilyen parás.
Mi 4 hetesek vagyunk, a kaki nálunk is igy müködik,csak mi elötte egy óran keresztül szenvedünk, maszirozom a hasát, hasra fektetem, biciklizünk a lábával és ez megy körbe körbe, de aztán megrakja úgy a pelust hogy gond letisztogatni a popsiát :) Az evés is érdekes nálunk: este 8-kor eszik, éjjel 2-kor (szóval 6 óráig nem eszik) meg reggel 6-kor, napkozt meg 2-3 óránként, amikor megéhezik, a lényeg hogy legyen 6-7 pisis pelusa naponta. Nem tudom milyen tipusú pólyát próbáltál. Az elvándorlásra nálunk a régi klasszikus pólya vált be a hosszú fajta 135cm-es a betét, abból nem tud kimászni az tuti, a kókuszos pólya semmit sem ér, mi nem is használjuk. És hogy nyugodt legyek van alatta légzésfigyelo,igy tudom hogy ha gond lenne a bofi miatt akkor az beriaszt még idoben, igy nem kell futkosnom 5 percenkent, hogy jol van e
Kedves a gyermekorvosod... javasolnám neki, hogy ha már így beparáztatott, esetleg éjjel aludjon nálatok, hogy ellenőrizhesse a babát helyetted.
Nem szabad ennyire aggódnod. Ha légzésfigyelőtök van, gond nem lehet.
Mászkálni meg hadd mászkáljon az ágyában. Az én fiam is ilyen tipus volt. A lányom meg meg se mozdul szinte egész éjjel.
Továbbra is a rácsvédőt tartom számotokra a megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!