Adhatok vacsira bundás kenyeret 9 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
Csak tanácsot kérek, nem pedig rosszalló megjegyzéseket. Köszönöm :)2013. jan. 10. 12:31
11/16 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy az esti kajcsi után esetleg egy pár falatot kap mégis kóstolás képp. Lángost mondjuk én sem adnék neki, ahogy írta az egyik válaszoló, hogy adtak neki, akkor kedves válaszoló mit eszik a babád, ha nem adsz neki abból amit ti is esztek? Lányim SZINTE azt eszik amit mi..
2013. jan. 10. 14:03
12/16 A kérdező kommentje:
*Lányom
2013. jan. 10. 14:03
13/16 anonim válasza:
Ez az összecsukós szendvicssütős módszer tetszik nagyon! Ki fogom próbálni.
Én az olaj miatt mondtam volna, hogy inkább ne, de szerintem így meg lehet próbálni, ha nincs tojás érzékenység a családban. Persze először csak picit.
Az én fiam imádja, 1,5 éves, tejföllel és pici vegetával szórom meg neki.
14/16 anonim válasza:
Hogy mit eszik a lányom, ha nem a miénkből?
Hát külön főzök neki :) Nagyrészt még ízesítés nélkül, párolva készülnek a kajái, és imádja. Ráér még a mi kajánkra...
15/16 A kérdező kommentje:
Végül megsütöttem neki szendvicssütőbe, tojássárgájából :) és nagyon szerette, bár csak pár falatot evett belőle, de így még nekem is jobban ízlik :) szép napot mindenkinek :)
2013. jan. 11. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!