Nem szereti a kislányunk apát. Hogy változtassunk ezen?
11 hónapos a kislányunk,és eddig azt hittem,csak beképzeli a párom,de már én is így látom,hogy nem szereti a kislányunk,De ez annak is köszönhető szerintem,hogy nem viszi túlzásba a vele foglalkozást.Egész nap dolgozik,de amikor hazajön se végig vele foglalkozik,egyszerűen nincs türelme hozzá :(
Szüleimmel egy háztartásban élünk,és már kezd nagyon rosszul esni nekem is,hogy mindegyikünkhöz boldogan szalad oda,ha meglát minket,csak az apjához nem.Őt inkább kikerüli,és sétál tovább,hiába hívja.Ha ráhagyom,míg kimegyek pl.Wc-re,akkor amint kilépek már sír nála.Mondjuk nagyon ritkán tudom ráhagyni,mert sosincs kedve rá figyelni,ha mégis figyel rá,akkor meg nem engedi sétálni,mászni,játszani,hanem bekapcsolja a tv-t,az ölébe veszi,vagy a gépet,és ott ül vele,míg nem megyek,a kicsinek meg persze nem tetszik.Mostanában próbál figyelmesebb lenni,ha hazajön mindig eljön velünk sétálni,biciklizni munka után,de ez is kevésnek tűnik.Tegnap körbeszeretgetett mindenkit,mondtam szeresd meg anyát,már ölelgetett is,a mamát,meg papát is,mikor mondtam apát,meg rázta a fejét,hogy nem.Mi tévő legyek?Kérlek ne azt mondjátok,hogy legyenek többet kettesben,mert az nem megy.Egész nap dolgozik,utána meg fáradt,és azt mondja nincs kedve meg türelme.Na bummmm.Akkor mit lehetne még csinálni?
Nálunk is ugyaez volt,csak ő külföldre is lelépett 2 éves koromban és azóta havi egyszer látom,illetve láttam mert már külön éltem.
A helyzet változatlan én azóta sem szeretem...szóval ha nem változtattok,akkor nem is fogja sosem.Én nem értem ha akartátok azt a kislányt,miért nem szereti?Nehogy azt mond úgy gondolja,hogy az anyának kell nevelnie a gyereket,mrert akkor sikítok egyet,de nem leszek kíméletes.Az lenne a legjobb ha fogn azt a kicsit és elvinné ide oda,de csak ő...az elején sírni fog,de utána jó lesz...menjenek játszótérre,sétálni,piknikezni,vagy tudom is én csak zeresse könyörgöm...vagyis foglalkozzon vele.Nemtudod elképzelni mekkora sz@r érzés egy gyereknek ha az apja sz@rik rá...szedje össze magát,vagy a kislánya nagylányként is utlni fogja:(
Ez kész...
Ha nem foglalkozik vele, kvázi idegenként kezei, miért is szeretné??? Ő elvárja hogy szeresse, cserébe meg le se tojja? Hogy is van ez?
Hát nem egyszerü...De egyébként ahogy olvasom az írásod, nekem az jön le hogy ez TÉGED zavar főképp és nem a párodat :( Márpedig amíg őt nem zavarja addig úgysem fog cselekedni..
Az én férjem is rengeteget dolgozik, van hogy napokig csak én vagyok a fiunkkal, és ha hazaér is aludnia kell, mert nem bírná amúgy.
Emiatt én is elkezdtem látni az aggasztó jeleket, hogy a fiam anyás lett kifejezetten..Ezért minden úton módon próbálom benne erősíteni h van ám apja is, együtt hívjuk fel, ha tudom h jön, kimegyünk elé, örülünk neki ha megérkezik stb., már most szépen simogatni is megtanulta az apját csapkodás helyett (de engem még mindig csak csapkod..) szóval nálunk én szándékosan erősítem az ő kapcsolatukat, mert nem akarom h a hülye anyagiak meg hajtás-meló stb. mellett az ő kapcsolatuk tök üres legyen mintha semmi közük se lenne egymáshoz.
Szerencsére nálunk legalább a férjem partner is ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!