Baj van a tejpéppel vagy velem? Lehet vele valamit csinálni, hogy ne legyen folyós? Lehet dúsítani kedvenc gyümölcsturmixxal? Lehet hogy egyáltalán nem fogja szeretni a tejpépeket? Akkor ne erőltessem?
Figyelt kérdés
Most adok már második féle(Humana,meg Milupát próbáltam még) tejpépet a kislányomnak(5 hós) és idő elteltével folyóssá válik, még csak kóstolgatjuk(nem nagyon ízlik neki) és ez lassú még, meg immel-ámmal eszi.2009. aug. 28. 11:32
1/5 anonim válasza:
ka kihül, folyós lesz. ha még csak kóstolgattok, akkor ne csinálj neki egész adagot, csak keveset. keverheted gyümivel persze.
2/5 anonim válasza:
nem te vagy béndzsa,sajna ezek ilyenek.egy idő múlva bizony folyósak.tényleg csak pár kanálnyit csinálj mégcsak.
3/5 A kérdező kommentje:
Így is lecsökkentettem 3 ek-val 80 ml vízzel csináltam.Úgy nézem nem is kell neki,még megpróbálom gyümivel aztán nem kísérletezek végülis nem baj ha nem szereti kapja gyümit babakekszel.De a gyümi nem hűti le?
2009. aug. 28. 14:09
4/5 anonim válasza:
Nekünk a Dm-es jött be és olcsóbb is mint a többi.Kevesebb vízzel csináld,tejbegríz sűrűségre.Ha teszel bele gyümit,még kevesebb víz.Ha nem eszi meg,ne add oda újra,nem szabad.Csinálj kis adagot v. kóstoltasd máskor.Váltottatok már ki étkezést,v. ezzel szeretted volna?
5/5 A kérdező kommentje:
ok,köszi a válaszokat,már majdnem ki van váltva 2 étkezés(1 teljesen és egy félig mert mi tápszeresek voltunk és előbb kezdtük)ez lett volna a 3. mert a másik kettő marad tápszer egyenlőre
2009. aug. 29. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!