Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titi triton babakocsirol...

Titi triton babakocsirol vélemény?

Figyelt kérdés
Mennyire strababiro augusztusi babának lesz..kiváncsi lennék meg éri e megvenni nem fogok e benne csalodni?
2013. jan. 10. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kocsi, ár/ ért megéri!

Nálam a Türkiz fekete mintás a nyerő!

2013. jan. 10. 07:50
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi mert kéket veszek:)
2013. jan. 10. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom. Nekünk nem vált be és sok rossz véleményt olvastam (itt is). A kereke egyszer kitört, a másikat 2x javítani kellett, és ahogy össze lehet csukni az is eltört. Szóval nem épp a legjobb. Ja, és még csak arra se lehet fogni hogy elhssználódott. Kisfiam augusztusi, októberben már totál káros volt. Szerintem ne ilyet vegyetek.
2013. jan. 10. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett,de végül lecsúsztam róla.Nem bántam meg mert a sportrésze szerintem nem merev,így hosszútávon szerintem nem jó,nem kényelmes.A mózes,és hordozó jó.
2013. jan. 10. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 10. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi 1 éve használjuk , én nagyon szeretem . Nekem semmi gondom nem volt vele , a kerekei nagyon jók ( lekopogom nem eset ki semmi ) , mi falun lakunk , föld úton is sokat sétálunk újtelepen lakunk nincs még mindenhollekövezve . Itt is átmegy . Ebből eredően sokat autózunk , buszuzonk a városba . Ahol szintén sokat sétálunk . A mózest nagyon szeretem , kényelmes , tágas . Mi használtuk a babahordózoval is , úgy is jó volt . A sport rész is kényelmes még így télen is az overálba bele fér , dönthető is szóval aludni is tud .

Én ajánlom , ha kérdésed van irj

2013. jan. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!