Volt mar olyan, hogy annyira edesen aludt a kisbabad, hogy nem birtad ki hogy ne vedd ki a kisagybol es ebreszd fel?
Figyelt kérdés
Szuletesekor is ezt ereztem a babamnal de meg akkor megis birtam allni. De most megint ramtort kb 1 hete ez az erzes, annnyira jo lenne kivenni a kisagybol es ketten szunyalni tovabb osszebujva. Jo, nem veszem ki es zavarom meg az almat, de nagyon nehez kibirni. most 5 honapos amugy.2013. jan. 9. 20:55
3/14 Mara Acoma válasza:
Rajtam is voltak ilyen szeretetrohamok :)) Még most is, pedig már 17 éves a kisfiam lassan. Olyan édesen alszik, hogy meg tudnám zabálni. Amikor pici volt és szundizott, el tudtam nézegetni órákig is:)
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nemtudom mivan velem. Mondjuk napok ota azon gondolkodom h annyira szeretnek meg vagy 3 babat rajta kivul... Sztem vmi hormonzavar lehet:(
2013. jan. 9. 21:03
5/14 anonim válasza:
Ha édesen aludt, néztem és örültem. Eszem ágában sem volt megzavarni.
6/14 anonim válasza:
Nálam volt már ilyen,hogy nem bírtam vele betelni,ahogy alukált olyan nagyon cuki volt.De nem ébresztettem fel, hanem óvatosan adtam neki puszikat az arcocskájára:)
7/14 anonim válasza:
A megoldás pofonegyszerű: ne a kiságyba tedd aludni, hanem feküdj le vele együtt, a mellkasodon vagy magad mellett, összebújva. Akkor nem kell vágyakozni utána. Hiszen ez a természetes, hogy az anyuka a pici babáját maga mellett, a karjában, a teste közelében akarja tudni.
8/14 anonim válasza:
Mi szoktunk együtt aludni :) főleg napközben,ilyenkor szorosan összebújunk és én csak nézem,puszilgatom,"imádgatom" :)) fel nem keltem,mert örülök,ha alszik,de engem is elönt a boldogság,ha pl sóhajt álmában,vagy nyöszörög,vagy morog :D
9/14 A kérdező kommentje:
jajj de szep is lenne:) nem kepes elaludni velem. csak a kisagyaban. se a melkasomon, se a nagy agyon ketten... :( csak a kisagy letezik neki alvasnal.
2013. jan. 9. 21:19
10/14 anonim válasza:
Szintén 5hós, így vagyok én is, olyan cuki a pofija!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!