Kinek van olyan gyermeke, aki születésétől valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal él?
Statisztikailag arra vagyok kíváncsi, mennyire gyakori, hogy baj történik a babával, még a méhen belül. Tudom, hogy nem szabad ilyesmin agyalni, de itt nálunk külföldön nem mérnek tarkóredőt, az AFP-vizsgálat pedig nem kötelező, és elég későn tudtam meg, már nem tudtam megcsináltatni.
Az is érdekel, ha ilyen kisgyermeket ismertek a környezetetekben
"Ide csak fogyatékosok járnak aki a hónapos szót hós nak írja."
Nem tudom, milyen jogon szólalsz fel, ha a magyar nyelvtan ilyen szinten megy neked... :) Jót röhögtem rajtad.
Kedves Kérdező, én csak olyat ismerek, akinek epilepsziás a 4 és fél éves kislánya. Egyébként tényleg nem érdemes emiatt stresszelni, annyira azért nem gyakori. Én azt hallottam, ha valaki szedett fogamzásgátlót a gyerekvállalás előtt, főleg ha tini korától kezdve szedte, akkor nagyobb az esély rá, hogy baja lesz a kicsinek, de nem tudom, ez mennyire igaz.
Kedves első! Te lelki sérült vagy, hogy erről a "hós" dologról nem tudsz leszállni?
Kedves kérdező, bocs az offért: A környezetemben ismertem Down szindrómás kislányt. A szülés után derült ki, hogy baj van. A vizsgálatok nem mutatták ki egyértelműen.
Nekem több ismerősöm is van, de én támogatószolgálatnál dolgozom (azaz most gyeden vagyok).
Sajnos elég soka sérült gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!