Kisbabás anyukák! Hány órát tudtok aludni éjjelente?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 07:54
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekem 7 hónapos most a kisfiam és nagy szerencsém van, mert a babám 3 hónapos kora óta nagyrészt átalussza az éjszakát. Tehát azóta sokat, legalább 7 órát :)
2/10 anonim válasza:
A fiam 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát, úgyhogy olyan 7-7,5 órát.
3/10 anonim válasza:
Kislányom ma 3 hetes. Hasfájos sajnos:(
Altalaban 3 orat sikerul aludnom:(
4/10 anonim válasza:
6 hetes a kislányunk, s már csak egyszer ébred éjjelente, így 9-től (akkor alszik el a nagy fiam) fél 11-ig (fejni felkelek), majd éjféltől 3, fél 4-ig (akkor kel a kislány), majd fél 5, 5-től fél 7-ig (a fiamat indítom az oviba). Szóval összesen alszom 6,5 órát, ami elég lenne, ha nem három részletben jönne össze.
5/10 anonim válasza:
Mostanság nagyon keveset.. este 7-től hajnal fél 2-ig nem alszik, nem tudom miért, ezelőtt este 10-től reggel 7-ig aludt. Olyan 4,5 órát alszom már 3 hete.. 4 hónapos a fiam.
6/10 anonim válasza:
a lányom 5 hetes kora óta egyszer sem kel éjszaka (addigis csak 1szer vagy kétszer), így este 8-kor leteszem, de én mondjuk csak 10-11kor fekszem és reggel 7 óra körül ébresztem, mikor én is felkeltem, aztán szopi után 10ig még alszik.tehát kb 7-8 órát alszom
7/10 A kérdező kommentje:
3 órát? Úristen..hogy lehet hosszútávon bírni...?:(
Akkor én még szerencsés vagyok,általában nekem is összejön olyan 7 óra,de ma kevesebb volt..nem is lenne gond,ha napközben lehetne pihenni,de mindig van valami tennivaló..
2013. jan. 9. 09:36
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem a 7 óra alvással nem panaszkodhatsz!
9/10 anonim válasza:
10 hetes, tök változó, rosszabb esetben csak 5 órát, jobb esetben 9-et is. De persze sosem egyben, hanem 3-6 részletben, enni csak egyszer kel fel, de néha felsír akkor odamegyek, beteszem a cumit a szájába, vagy ha az apja reggel megy dolgozni arra is felébredek.
10/10 anonim válasza:
1 honapos, ketszer kel, de masodszor ebren marad kb 3-5-ig. 6-kor meg kell a nagyobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!