Pc, Raf-pol, Abc Dedign, Espiro? Kérlek aki tud segítsen Nagyon tanácstalan vagyok .
Első babánkánt várjuk , és nagyon nem tudjuk , melyik jó melyiknek . Melyik hol használhato stb ...?
Belinkelem melyik tetszik :
Kérlek aki tud segítsen .
Én most ezt venném, ha ismét még az elején tartanánk:
itt van videó is, nézd meg, ez egy szuper kis kocsi
ebben a színben pedig akciós a 3 részes, ugyanannyiért, bár nem tudom fiút vagy lányt vártok-e :)
Ez könnyű, hatalmas kosár van rajta, menet közben is dönthető, ez sokat számít, mert a miénk is ilyen (ABC Design Primo, ez már csak sima sport kocsi) és amikor elalszik a lányom, észrevétlenül le lehet fektetni. A tolókar állítható, ez főleg apánál nagy kincs tud lenni. Az ülés mindkét irányból felhelyezhető, stb... De a videó magáért beszél, nézd meg.
Szerintem ez a babakocsi mindent tud, amit kell, és ez felső kategóriás termék, nagyon masszívak, de könnyen kezelhetőek, fordulékonyak.
Nekünk Espiro Vectorunk van és nagyon szeretjük, kényelmes, könnyen irányítható és a méreteivel se volt gondunk.
Hát ezek közül tényleg egyiket sem könnyű felvinni az 5.-re, de multifunkciós babakocsiból nem is nagyon fogtok olyat találni, ami jó minőségű és nagyon könnyű vázszerkezetű.
Én ajánlom az Espiro-t nekünk jó a tapasztalatunk, és több ismerősünk is e mellett döntött, és nincs panasz rá.
Ja és a Pierre Cardin-t nem ajánlom, abból láttam már egykét hibásat!
Szia! Nekünk ABC Design Cobránk van, erről tudok véleményt mondani.Utálok sétálni, de ezzel a babakocsival egy álom a séta! (Egy kézzel is tudom irányítani, ha apa fogja a másik kezemet...)
Az 5. emeletre egy babakocsival sem lesz könnyű felmenni, de szerintem súlyban sem találsz ennél könnyebbet.
Hordozót vegyél hozzá használtan, és adapterrel tudod csatlakoztatni (adapter 6000Ft, Maxi Cosi Cabriofix hordozó csatlakoztatható a vázhoz)
Nem is tudom mit mondjak még róla...csak áradozni tudok, de ha kérdésed van, szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!