Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babák anyukái! Ti...

Tápszeres babák anyukái! Ti megcsináljátok a kaját előre a picinek? Vagy mindig frissen adjátok?

Figyelt kérdés
Nálunk az a helyzet, hogy mindig frissibe készítjük,kb. 5perc, de míg el nem készül, addig sír a pici. Na jó, nem mindig, de többnyire. Az a baj, hogy még össze-vissza kéri a kaját, így előre nem tudom kiszámítani mikor fog enni. Nálatok ez hogy van? 7hetes kisfiú anyukája...
2013. jan. 8. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Frissen. A meleg vizet cumisüvegbe töltöttem, amit termosztáskába raktam. Csak a port kellett beleszórni. Így iható hőmérsékletű és kb. 1 perc elkészíteni.
2013. jan. 8. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Mindig frissen csináltam. Mi babavizet használtunk, kb. 1 perc alatt elkészült a tápi.
2013. jan. 8. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is mindig frissen készítem. A kórházban azt mondták a csecsemősök, hogy nyugodtan egy napi adagot előre el lehet készíteni, de a dobozukra meg hangsúlyozva írják, hogy nem lehet újra melegíteni! Hát én inkább a gyártónak hiszek, valami miatt csak ráírták...sajnos így nehezebb egy kicsit, de ez van. Én még mellé fejek is, szóval végképp van/ volt sírás nálunk. Viszont, mivel nem igény szerint szopik (mivel nem ciciből szopik) én mindig elkészítettem a várható evés idejére, és nagyjából jó is volt. Inkább előbb megcsinálom és melegen tartom fél órát is akár (vagy még többet), mint hogy egy éhes-síró babával a kezembe készítsem.
2013. jan. 8. 14:28
 4/12 Jade7 válasza:

Szia!

Előre is meg lehet csinálni 1 adaggal és forró vízbe állítva vagy mikroba megmelegíteni, 2* már nem jó melegíteni szerintem.Én így csináltam és nem volt gond!

2013. jan. 8. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Frissen csináltam. (Felforralt lehűtött víz, be a mikróba fél perc (se), aztán bele a tápszer, nem egészen 1 perc volt).
2013. jan. 8. 14:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mikrózom a babavizet, nekem a védőnő mondta, hogy lehet. (aztán mondott már sok hülyeséget, lehet ez is az)

Beteszem a vizet a mikróba, felmelegítem, addig beleteszem a cumisüvegbe a tápszert és utána összerázom. Kb 1 perc.

2013. jan. 8. 14:33
 7/12 Golan Trevize ***** válasza:

Ikreimnél éjszaka összesen 6 cumisüvegnyi tépszer kellett.

Mi ezt előre megcsináltuk, betettük a hűtőbe, és amikor ébredtek megmelegítettük.

8/12 anonim ***** válasza:
Egy napra felforralom a vizet, mikor eszik csak be a mikróba, utána bele a port és már kész is van. Kb. 1-1,5 perc az egész.
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindig frissen készítem babavízből. Szerintem 5 percig nekem is eltart, de az én lányom soha nem sír az éhség miatt. Nem túl jó evő.
2013. jan. 8. 15:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Vettünk cumisüvegmelegítőt, amin be lehet állítani,hogy 40 fokon tartsa a vizet! Este beletettem a cumisüveget a vízzel, éjjel csak a port kellett beledobnom!
2013. jan. 8. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!