Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek bodynál melyik...

Szerintetek bodynál melyik jobb ha vállon patentos vagy hátul nyaknál?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. A minőségi kifogással nem értek egyet. Kitűnő minőségű, bodyt, nadrágot, pólót is vásároltam már ott. Nem bolyhosodik, nem nyúlik, jobban bírja a mosást, mint bármi más.
2013. jan. 8. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sosem szerettem sem a vállán, sem a hátán patentos bodykat. Csak a un. csónaknyakúakat.A C&A-ban kapható bodyk nagyon beváltak.
2013. jan. 8. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Én meg a csónak nyakút utálom. Mindig kilóg a fél nyaka/válla a babának. Akkor már inkább patentolok. :o)
2013. jan. 8. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

én olyan bodyt vettem, aminek alul kell csak pattentolni... Én a bodykat C&A, Tescoba veszem, ott a legnormálisabb! És a Scampat is nagyon szeretem.

De ha már választani kell, akkor talán a vállnál patentos a praktikusabb!

2013. jan. 8. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Most nézem a többi hozzászólást! A scamp nagyon jó én is szeretem. És helyesbítenék, mert ha már 2éves a gyereked, akkor szerintem teljesen mind1! Én lehet vennék 2külön fajtát először és megnézném, h ,melyik a jobb és utána abból vásárolnék be!
2013. jan. 8. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Nézd meg a tescoban!

2-3 éves méretűt vettem, 5 db volt 2500 Ft, a vállán nincs patent, csak lent, vastag, pamut, szép színes mintásak!

2013. jan. 8. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
A Scamp-nél van 2 évesre való body??? Én a múltkor nézegettem, nem találtam. Én kifejezetten vállon patentosat keresek.
2013. jan. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!