Törpenyúl egy 1,5-2 évesnek jó ötlet lehet?
Kertes házban lakunk,elég nagy a ház is és mindenképpen szeretnénk valamilyen kis házi kedvencet venni a gyermekünknek (amit elsősorban a házban tartanánk).
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?
Lehetőleg olyanok írjanak,akik érdemben tudnak hozzászólni (nem azok,akik csak lehurrogják a háziállat-gyermek párosítást)!
Köszönöm!
Unokatesóméknak mikor kicsik voltak /egyik 2 a másik 5 talán/ akkor nekik csincsillájuk volt. Őszíntén azt nem tudom, hogy ajánljam e mert ők odaáig voltak értük de én annyira nem. /én nagyon kutyás voltam/
A nyulat lehet, hogy megszereti.
Húhh!Hát gondolkodóba ejtettetek! És tényleg nagyon köszönöm a hasznos kommenteket!!!
Ezek szerint át kell ezt még gondolnunk. Én megmondom őszintén nem gondoltam,hogy egy olyan apróság annyira eleven tud lenni.
Én lakásba nem vennék halon kívül semmit. Simogatni lehet tyúkot, kacsát, cicát, bmit. Nálunk van kint az ólban mindenféle szárnyas, már évek óta. Kertes ház, kisvárosban.
De én nem vinném be a lakásba egyiket sem. Szerintem ha kinti állatot vesztek ugyanúgy meg tudja tanulni a felelőséget azokkal is. De egyébként szerintem ráértek még.A kis állatok nagyon törékenyek.Ezért én max. halat vennék a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!