Szerintetek jó a napirendünk?
Sziasztok! 6 hónapos a kisfiam, és szeretném, ha segítenétek nekem egy kicsit. Jó így a napirendünk? Tápszeres amúgy. 4 hónapos kora óta hozzátáplálunk. Napirendünk kb így alakul (az időpontoknál +/- fél óra)
07:45 : 240 ml tápszer
játék éhezésig
10:00 : kb 120 gramm gyümipüré (alma,barack,meggy,szilva, néha körte)gabonapéppel vagy keksszel. Ezután már nem kér tápszert
itt kb másfél -2 óra alvás következik
ébredés után játék éhezésig
13:00: kb 100 gramm főzelék (már kapott krumplit, répát, spenótot, brokkolit kicsit, céklát, csirkemellet, gesztenyét, cukkinit, paradicsomos krumplit) ezután még kér tápszert, kb 140 ml-t. Nem nagyon tudom emelni az adagot a főzinél, egyszerűen nem hajlandó többet megenni 100 grammnál kb 1 hónapja.
játék
séta kb 50-60 perc. Itt van egy kis alvás, kb 20 perc
16:00: 240 ml tápszer, néha tejberizspép, de abból is csak max 50 grammot hajlandó megenni
elalvás, kb 1-másfél óra óra
fürdés
19:30 : 240 ml tápszer
éjjeli alvás kezdete
Éjszaka csak egyszer ébred, akkor is csak a szomjúság miatt, kap inni, és visszaalszik.
Jól haladunk a hozzátáplálásban szerintetek?
Ti min változtatnátok?
Előre is köszönöm a kommenteket.
A tápszeren felül saját készítésű főzeléket és gyümölcspüréket kap? Vagy konzervet? Mert nekem a táplálás szempontjából nagyon mű, hogy tápszer, konzerv, gabonapép, rizspép...
Viszont az időbeosztás szuper, nekünk hasonló napirendünk volt és nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!