Miért csinálja ezt 4hónapos kislányom?
Figyelt kérdés
egész nap ösz-visz 10,15 percet alszik,se a cici nem jo,ha kézbe van az se jo már egyfojtában csak sir.gondoltam hogy hasfájos,jön a foga orvos megnézte nincs baja.akor mégis mi lehet?anyukák segítsetek2013. jan. 7. 15:18
1/4 anonim válasza:
off: az enyém 5.5 hós, 3 hónapos kora óta nyűgös, keveset alszik nappal, már nagyon kivagyok, szerencsére egészséges, de várom, hogy jobb legyen a helyzet. Kitartást és bocsi az offért!
2/4 anonim válasza:
Nekünk is volt egy ilyen időszakunk, pont 4 hónaposan kezdte. Kb egy hónapig tartott, persze nem minden nap. Szerintem a foga miatt volt, egy hónap múlva kibújt az első, rá 3 napra pedig a 2. fogacskája alul. Előtte pár nappal még be is lázasodott :(
Okosat nagyon nem tudok mondani, nekünk is ez volt, kézben is ordított, csak ha álltam, vagy sétálgattam vele, akkor hagyta abba, meg ha kinn voltunk. Úgyhogy egész nap úton voltunk, és nem volt gond, evett-séta-haza-evett-séta, és akkor jobban aludt is. De nekünk jó volt az idő, nyár végére esett...
Kitartás, igazából az idő segít ezen...vagy próbálhatsz valami fogzást segítő kencét, én ugyan nem próbáltam ilyet, az első 2 fog után nem volt ilyen gond, már 6 fogacskája van azóta :)
3/4 A kérdező kommentje:
én is a fogzásra gondoltam,na de kint se szeret leni,babakocsi hordozo kilöve anyira utálja,ja és persze az öltözést is végig orditja..ugyh.ithon ülünk és kézbe fogjuk
2013. jan. 7. 20:49
4/4 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok :( Én is fogzásra gyanakszom, mert folyik a nyála, mindent dug a szájába és persze fájdalmasan ordít. Kipróbáltuk a Dentinox gélt, ez úgy tűnik, hogy jó lesz, 5 percen belül abba maradt a sírás, és végigvigyorogta a délutánt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!