Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Granulalt babateat adtok a...

Granulalt babateat adtok a babatoknak?

Figyelt kérdés
hippeset,vagy milumilt vagy milyent?Sajnos sem a vizet sem a sima plikkes babateat nem hajlando meginni szuletese ota(tapszeres).Kicsit ockodom ezektol de csak ezt issza meg.
2013. jan. 7. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Már ivott hippeset és milumilt is. Mindkettőt nagyon szereti. Nálunk bevált.
2013. jan. 7. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi is ittunk ilyeneket, és a kisfiam nagyon szerette. Csak amikor már ott tartottunk, hogy egy hét alatt elfogyott egy doboz Milupás tea (700-800 Ft), kicsit besokalltam és átálltunk a pickwick gyerekteára. Ízesítés nélkül adom neki. Úgy veszem észre, akkor iszik csak, amikor szomjas. Ez nem cukros, így nem itatja magát.
2013. jan. 7. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam a Milupát szerette. Én feleannyi granulátumot tettem bele, mint ami az útmutatón volt, hogy ne szokjon hozzá az édeshez, és reméltem, hogy előbb utóbb, ha egyre kevesebb granulátumot teszek bele, megissza a tiszta vizet is. 22 hónapos koráig szinte csak ezt itta, vagy tejet. 2 éves volt nyáron, akkor kapott rá a vízre, de akkor nagyon. Sokan nem szeretik a cukor miatt, mert féltik a gyerek fogait. Én már az első fogak kibújásától rendszeresen mosom a fiam fogait, most 2,5 éves, és hibátlan fogsora van.
2013. jan. 7. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom is most Hipp-eset iszik, szereti, kicsit én is húzódoztam tőle, de egyre jobban kezdem megszokni.

Az összetevőktől nem vagyok hanyatt esve, de igazából nem nagyon édes (vagy lehet kicsit hígabbra csinálom, nem tudom), szóval szerintem ennyi belefér...

2013. jan. 7. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
KOSZI MINDENKINEK A VALASZT,EN IS IGYEKSZEMHIGABBRA CSINALNI.
2013. jan. 7. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi is Milumilosat iszunk, C-vitaminnal. A kisfiam előtte a vizet is megitta, de jobb a tea szerintem. Én is csak fele annyit tettem bele, mint amennyit kellett.
2013. jan. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!