Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig szokott aludni a...

Meddig szokott aludni a gyermeked?

Figyelt kérdés

Mennyi idős?

Az én pici lányom még mindig alszik, igaz este nagyon nehezen aludt el fél 1-kor.

(11 óra van, Anglia)

2013. jan. 7. 12:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mi együtt alszunk így kb lehetetlen 11 előtt letenni aludni, mert csak velem alszik, nekem meg még dolgom van kint :(
2013. jan. 7. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Lányom 10 hónapos, este fél 9-9től alszik reggel 8-fél9-ig. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát (este 6tól reggel 9ig) Elég jó alvókája volt az elejétől fogva, aztán persze egyre rövidült és egyre később feküdt, korábban kelt! De még így sem panaszkodhatok, ugyanis olvasva az előttem szólókat... Istenien alszik éjjel a lányom! :) Nappal már nem annyira mondható el, mert csak 2× 45-60percet alszik, azt is mostanában elég kihúzta és nagyon nehezen, nyűgösen sikerül, h elaludjon! Igazából a napközbeni alvás mind1 lenne, h mennyi, csak ne lenne ez a sok nyűglődés előtte! :S
2013. jan. 7. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Én lányom 10 hónapos lesz, és 1,5 hónapos kora óta alszik este 7.30-tól reggel 7-7.30-ig. Mostanság éjjel többször is felkel mert kiesik a cumija és úgy csinál mintha nem tudná visszarakni..nekem kell bemennem és visszaadnom neki...elég fárasztó. Nappal eddig délelőtt és délután 1,5 órát aludt, most úgy néz ki a délelőttit el akarja hagyni.
2013. jan. 7. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Kisfiam 10 hónapos, és éjszakai bagoly, pont mint én :)

Általában este 9 órakor szoktuk fürdetni, utána alvás, de sokszor nem hajlandó elaludni, ma pl éjjel 1-ig fent volt. Ő is sokszor alszik délelőtt 11-ig. Amit egyébként nagyon nem bánok, mert utálok korán kelni, csak aggódom, hogy mi lesz vele, ha majd muszáj lesz korán kelnie az ovi/suli miatt.

2013. jan. 8. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!