Tudtok jó, bevált gyermekülést max.40ezerért?
9 hó-4 év.
Nagyon szuper, a legbiztonságosabb a kategóriájában, kényelmes, tágas, stabil, egy kézzel dönthető menet közben, sokáig használható, huzata strapabító, könnyű mosni, nekün nagyon bevált!!!
Az első válaszoló által javasolt Maxi Cosit én is ajánlom. Mi 4 éve vettük, akkor még 50.000 Ft volt.
Nálunk a második gyereket is ki fogja szolgálni, direkt szürkét vettünk akkoriban, hogy fiúnak is jó legyen, ha a kislány után fiúnk születik.
Kényelmes volt (hiányzik is neki, de már kinőtte), dönthető, könnyen tisztítható, könnyen kezelhető. Nekünk abszolút bevált, másodjára is ilyet vennénk.
Nem jó a link kedves első! Nem tudom megnézni.
Nem jól írtam bocsi! 25 vagy 36 kg.ig. 9 hónapos a kislányunk és sajnos elég szűkös pici hordozónk van.13 kilóig jó viszont már pici neki sajnos. Már nem tudjuk bekötni a hordozót, mert akkor nem fér bele a gyerek.Így nem visszük..szóval elég sürgős lett a gyerekülés vásárlás.Mostanában nem vittük sehova autóval és tegnap mikor bele akartam ültetni nem ment :/ Szóval 9-10 kiló közt van a lánykánk.. Ez a maxi cosi ülés milyen súlykategóriájú? Mennyi az ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!