Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött, illetve 2-3 hónapos...

Újszülött, illetve 2-3 hónapos babákra mennyi havi szinten a kiadásotok?

Figyelt kérdés

Ha van valakinek kedve, fel is sorolhatná, hogy az a havi kiadás, miből tevődik össze!

Köszönöm :D 29 hkm

2013. jan. 6. 10:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én minden hónapba veszek egy kicsi neogramornont ( babatáskába ) , meg kb.2 havonta egy nagyobat ! Mivel ez a legjobb popsikrém . Én ruhákat nem veszek , mivel mindet kapunk , vagy turkiba veszek neki valamit ( megtehetnénk , hogy boltba vegyük de nem fogok egy csomót költeni ha 2 honap után úgy is kinövi . )

Felsorolok mindent pontos áron .

Sudocrem (60g) : 890 ft

Giraffe mosószer : 1390 ft

Pampers pelenka (78db) : 4300 ft

Neogramornon törlőkendő : 449 ft

2 havonta a nagyobb sudocream : 1590 ft

Így 9032 Ft

Ha sudocream nélkül : 7576 ft

2013. jan. 6. 20:50
 22/22 pigo válasza:
Nekem is hasfájós volt a fiam és képzeljétek hogy a colief csepp 5000 ft volt darabja ami spórolósan volt elég 5-6 napra.Úgyhogy nem kell hitetlenkedni csak utána kell számolni mennyire is jön ki egy hónapra!!!!!!!!
2014. ápr. 24. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!