Tudnal nekem segiteni?
Nem láttam, hogy írták volna, ezért egy kis kiegészítés:
- tompa végű kis babaolló, nagyon fontos a körömvágás mert összecsikarja magát a baba
- puha babahajkefe: fürdés előtt ezzel tudod a fürdetőkrémet belefésülni a hajacskájába és a koszmót is el tudod vele távolítani
- nem tudom, most mennyire szokás Én már régen szültem és nagyok a gyerekek, de vettem nekik terpeszbetétet, amit a ruha fölé ráadtam kb 3 hónapig, segít a csípőnek helyesen formálódni, nem lesz ficamos
- Ha ne adj Isten nem lenne tejcsid, legyen otthon mindig egy vésztartalék babatápszer. Mi sosem használtuk el, de megnyugtatott hogy ott van a szekrényben
- Szintén nem tudom, szokás e még, de Én anno vettem hyperol tablettát, fertőtlenítő. (már lehet, hogy van rá jobb találmány is)
- A tejgyűjtő zacsit sose vettem, mert a jégkockatartó lényegesen olcsóbb és azzal kicsi adagokban tudod tárolni a tejet. Ha megvagy a kis kockákat eny zacskóban gyűjtöd és csak annyi kockát veszel ki, ami épp kell.
- Tejserkentő teakeverék mindig jól jön
- Gézlapok: szoptatás után nem árt, ha áttörlöd a szájacskáját, hogy ne álljon benne a tej. (ritkán csináltam, de nekem a védőnő mondta régen, hogy így meg lehet előzni a szájpenész kialakulását. Ecsetelő is volt nekünk, szájpenész elleni
Nagy hirtelen ezek jutottak eszembe, a többit már írták.
16-13-12éves gyermekek anyukája
Utolsónak: ezek azért már elavult dolgok......terpeszbetét, szájkitörlés stb....
Orrsziporszi, Sudocrem, babaolaj (nagyon száraz a fiam bőre, a gyógyszertáriak kevesek voltak, ekcémás lett, Weledát használunk), de ne paraffin legyen, tejserkentő tea, ha már otthon vagytok, vatta az olajozáshoz. BioGaia csepp ha pocakfájós:Colief.
Mi a doki által felírt cuccokon kívül az alábbiakat vettük:
gyógyszertári hintőpor (igazából azóta használjuk, mióta hurkásodik a kislány, mert a redőkben pirosodott), gyógyszertári napraforgóolaj, digitális hőmérő (hajlékony végű), babahajkefe, ollócska, légzésfigyelő, tejgyűjtő zacskó (suliba járok heti egyszer, muszáj fejnem).
Anyatejes a pici, nekünk a bórvizes popsikrém totál bevált egyelőre (ezt egyébként a doki szerint kitűnően lehet alkalmazni mellbimbó regenerálására is, nem kell lemosni...igaza volt, pillanatok alatt rendbe hozta a kipirosodott bimbót...én külön sterilizált tégelybe tettem ki valamennyit, hogy ne a pelusozáshoz használt adagból kenjek a cicire is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!