HÖRGHURUTTAL kapcsolatos kérdés. Ha volt már babádnak ilyen betegsége, tudnál segíteni?
Vissza fog időről időre egy ideig.
Meddig voltatok bent, mi volt a kezelés? Ventolin puffot kapott? Mert mi 4-7nap után szabadulunk, itthon 2nap 3*5ml spiropent és annyi.
Ha a doki kiírt egy gyógyszert és min5nap nem javul esetleg romlik akkor ezt nem alter gyógyítjuk, mert a végén remek asztmája lesz, amit nem elnő.
Ha jobban van, lehet ugyan sóbarlang, sóterápia, tavasz-ősz sóbarlangozás.
Hirtelen ennyi
1 teljes hétig voltunk bent, de előtte már 5 napot itthon is beteg volt. természetesen ahogy köhögni kezdett, voltunk orvosnál, de nem vált be, amit írt. (calcimusc...)
a kórházban berodual cseppet kapott porlasztva, ill. pulmicortot, majd ambroxolt.
most az utóbbi helyett augmentint, calcimuscot és spiropentet írtak, ez utóbbitól tartok a mellékhatásai miatt. természetesen nem magam akarok eltérni ettől, de milyen egyéb módon segíthetnék neki? párásítás?stb.
Nekem 2,5 hónapos a kisfiam, és most lábaltunk ki egy asztmatikus hörghurutból.
Mi nem kerültünk kórházba, 2 naponta hallgatta a dokinő itthon. Baby Haler -ben kapott ventinolt, napi 6-8 befújást.
Én párologtattam is neki. Ultrahangos hidegpárásítóba Salvus vizet. (ezt gyógyszertárba lehet kapni, állitólag sószobai hatása van) Egy két percig egészen fölé tartottam a babát, és minden éjjel ilyen párás szobában aludt. Úgy vettem észre használ, de 2 teljes hét volt mire meggyógyult.
Azért kérdezz rá a dokinál a párologtatásra, nem tudom a ti betegségetekkel lehet e.
Ja és befújások után szakadt fel, akkor szívtam az orrát, előtte Sterimárt is használtam.
Nálatok mi váltotta ki? Nálunk egy köhögős vírus. Félek hajlamos lesz rá későbbiekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!