Mi járhat a babák fejében, amikor csak úgy el vannak egyedül?
Egy egész csoport kutatóorvos szeretné megfejteni, hogy a beszélni még nem tudó csecsemők, gyerekek mit gondolnak, mit látnak. De nem találnak rá választ. Csupán feltételezéseik vannak.
Két hónaposan még nem üldögélhet, hacsak te nem ülteted fel és kitámasztod. Ha igen, akkor gyorsan hagyd abba, mert a gerince megsérülhet.
Én értem a kérdésedet, én is sokszor gondolkodom rajta, hogy vajon mi járhat a kis buksijában, mikor "elmélázva" bambul a manócskám.
Mondjuk ő 1 hónapos, de sokszor csak úgy néz valamerre hosszú percekig... jó lenne tudni, hogy épp próbálja "élesíteni a képet" és azért bambul el, vagy valami jár a kis fejében...
Ahogy már egy válaszoló írta, ezt eddig sem tudta senki sem, és valószínűleg amíg nem születik meg az a csodagyerek, aki folyékonyan beszél születésétől kezdve, nem is tudja meg a világ...
Semmi mégis min gondolkodna, az élet nagy dolgairól gondolkozik.
Rábámult a tárgyra mert érdekes a szíve formája ilyesmi semmin nem gondolkozik.
a kisfiam is lassan 2 hónapos lesz, és ő is elvan néha 1 órát is a nagyágyon mint a befőtt.
nézeget,közbe mondja a magáét,:)
most vettem neki egy színes játszószőnyeget lógó figurákkal,szegénykém azt se tudja hova nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!