Egyedül akar enni, ti hogy csináltátok?
nyugi ,idővel túllesztek ezen is,
aztán csak jókat nevettek rajta,hogy milyen is volt régen az evés, :))
Nekem a lányom volt ilyen.
Úgy oldottam meg, hogy 2 kanállal evett. Ő próbálkozott a sajátjával, és meg egy másikkal benyomtam az ételt a szájába. Aztán szép lassan megtanult egyedül enni, és azóta is egyedül eszik. Most 3 évesen kezdte el, hogy etessük, gondolom a bölcsiben van olyan gyerek akit etetnek, és onnan puskázott. :-)
Én hagynám, hogy had próbálkozzon. Az én első fiamat elég sokáig nem hagytam egyedül enni, mert nem akartam utána takarítani, mert minden tiszta kaja lett volna. Ennek meg is lett az eredménye, 3 éves már elmúlt, mikor még mindig nekem kellett etetnem.
A 2 fiamat már egyéves kora után hagytam had próbálkozzon, leveseknél mindig jó sűrűn szedtem neki. Műanyag előkét vettem neki, aminek az alján egy kis vályúszerűség van, na ebben gyűlt össze mindig a kaja nagyrésze, meg persze a földre is jutott, de legalább hamar megtanult egyedül enni. Most töltötte a 2-t, de már a leveseket is ügyesen eszi egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!