3hónapos nem tudja? Baj van?
attól függetlenül hogy nem minden apró kis valamivel a google-ra megyek,és ÉRDEKEL MÁS ANYUKÁK története, nem hiszem baj lenne velem...de ha így gondolod talán keress rá a google-ban a "miért"-re..-.-" biztos találsz valami prognózist a bajomra:)
A Többieknek meg köszönöm:)
(Majd légyszíves írd meg hogy mi a baj a velem:))
És csak azért kérdeztem meg, mert tegnap voltunk 3 hós ktr.-on,és mikor kérdezte a doki hogy fordul-e már, és mondtam hogy nem, nagyon csodálkozott!
Hát ne haragudj kérdező...de én úgy gondolom ha anyuka lesz az ember,minimum egyszer nem árt tájékozódni a babák mozgásfejlődéséről.kb ez olyan kérdés hogy:6 hónapos babám még nem jár.baj van?
nem egyáltalán nincs baj,sőt akkor lenne ha már forogna,mert az arra utalna hogy túl feszes az izomzata.látogass el el Dévény tornás weboldalra,és ott leírják,milyen kezelés kell egy babának aki 3 hónaposan már forog.ha a 7.hónapban nem forogna,akkor lehetne vinni valami fejlesztőbe.Ne gondolkozz hülyeségeken.egy 3 hós babának még csak a fejét kell tartania hason,de ezt a 3 hónapos státuszon is elmondják a védőnők.Az orvosnak meg gratulálok,én a helyedben leváltanám,mert ha tényleg ezt mondta kb annyit ért a babák mozgásfejlődéséhez,mint én a halbiológiához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!