Még mindig nem váltottunk ki étkezést 8hós anyatejes babámnál? Szerintem nem baj, van aki szerint igen? Szerintetek?
Kislányom 8 hós és már sok mindent megeszik, kíváncsi, szeret enni de egyszerre még mindig nem eszik meg annyit, hogy ki tudjunk váltani egy étkezést (pl. kb.egy üveges bébikaja harmadát eszi meg egyszerre)! mondjuk anyatejből se eszik nagy mennyiséget, inkább többször keveset.
(Tejem amúgy még van bőven)
De miért nem eszik meg egy adagot?
Elöször adsz neki tejet majd utánna bébiételt?
szerintem azért most már ideje lenne törekedni a nagyobb mennyiségü bébi étel megevésére, mert lassan nem elég a tápértéke a tejednek. Nem kell túl gyorsank lenni, de lassan azért törekedj a több étel adására.
Az én lányom sosem evett meg egy egész üveg papit:).
MI BLW- ztünk, 9 hónapos koráig szinte csak anyatejet evett, kóstolni persze mást is. Mindig is a percentilis tetején volt, most 26 hónapos, egészséges, jól táplált, mindent megevő gyerek:).
Az én kisfiam 8 hónapos, anyatejes, én sem váltottam még ki neki egy étkezést sem. Nekem is van bőven tejem. Majd 11kg, és majd 80cm. :) Ez van, én sem fogom bele erőltetni, csak hogy utána meg kihányja.
3fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!