Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes lila Tesco-s pelenkát...

Érdemes lila Tesco-s pelenkát venni? Esetleg Lidl-st, Dm-st?

Figyelt kérdés
Huggiest használunk, és meg is vagyok elégedve vele, de anyósom kb. 2 óránként cserél pelenkát a 15 hós fiamon. Hiába mondtam neki, hogy ezek a pelenkák sokáig bírják.Félre ne értsetek semmi bajom vele, nagyon rendes, nagyon jól kijövünk,bármikor szívesen vigyáz a fiamra,aki nagyon szeret náluk, ezért sem szeretném megbántani, nem akarom kioktatni. Arra gondoltam, hogy inkább vennék hozzájuk olcsóbb pelust, és azt cserélheti olyan sűrűn ahogy akarja!
2009. aug. 26. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a dm-es Alana pelenka jött be nagyon. Előtte mi is Huggiest használtunk, de szerettem volna környezetkímélőbbre váltani. Mellesleg olcsóbb is.

Egy baja van, a hátán nem gumis, de ritkán jön ki ott, ha jól adod rá.

2009. aug. 26. 16:12
 12/17 anonim ***** válasza:
A babydreamból mi a 4-est használjuk az 50 db-os és 2600 körül vettük most. Most vettünk először, így akcióról nem tudok nyilatkozni, de gondolom szokták akciózni is. :)
2009. aug. 26. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmondom őszintén rengeteg márkás pelust kipróbáltam, de mindegyiket magasan veri a lila tescós.
2009. aug. 26. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 26. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Én most innen rendeltem és 30 Ft-ért ug@go-st sehol nem találsz máshol. Jól szívja a nedvességet. Én is vacitáltam, hogy merjem-e kipróbálni, de itt megkérdezte és jó páran írták hogy nagyon jó és semmi gond vele. Rendeltem a II és I o.-ból is de alig van közte különbség, úgyhogy legközelebb a II. o-ból fogok rendelni csak.

2009. aug. 26. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a Dm-es saját márkájúját és a Rossmann saját márkájúját is, ha akció van akkor azokból mindíg jól beraktározok. És nekem estére csak ezek jöttek be, ezet bírják a sok nedvességet.
2009. aug. 26. 17:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2009. aug. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!