Rosszat tettem, hogy adtam neki nurofent?
Figyelt kérdés
Fogzik a lányom és este, fürdés előtt 37.7 volt a hőmérséklete (mert ugye a 37.2 még nem láz). Viszont nagyon nyűgös volt és adtam neki 2.5 ml nurofent. Remélem nem tettem ezzel rosszat. Most lelkiismeretfurdalásom van, hogy gyógyszert adtam neki.:( Dentinox-ot nem találtam meg, dologel nem használt.2013. jan. 2. 22:28
2/11 anonim válasza:
Egyszer annyira ordított a lányom, hogy én is adtam neki Nurofent, pedig nem volt láza. Viszont fájdalma volt, és a Nurofen fájdalomcsillapító is. Utána megnyugodott, tehát nem bánom, hogy adtam neki.
Ez mindössze egyszer fordult elő a 2,5 éve alatt, úgyhogy nem gyötör a lelkiismeretem...szerintem te se parázz rá ennyire.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom első, de a 37.7 a fenékben volt.
2. köszi szépen. A 15 hónap alatt ő is csak kétszer kapott (meg most), akkor is azért mert beteg volt. Fogzással eddig nem volt gond, pedig már 14 kint van neki.
2013. jan. 2. 22:36
6/11 anonim válasza:
Jól tetted! A Nurofen nem csak lazra jó,hanem fajdalom csillapito is,nyugossegre is hasznal.Nem tomod éjjel nappal gyógyszerrel,h aggódj,mert neha sajnos kell adni,fajheat az ínye neki!Jól tettd,jobbulást !!Ne legyen lelkiismeret furdalasod,semmi rosszat nem tettél!!!
7/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 2. 22:44
8/11 alaszka válasza:
Nálunk is volt már így, kb. ennyi idősen, ő sem volt lázas, csak sírt egyfolytában, nem lehetett letenni, én is adtam neki, és el is aludt utána. Pedig én is utálom a gyógyszerezést. Előfordul ez, és segítettél vele neki.
9/11 anonim válasza:
Kérdező, kifejezetten jó döntés volt, amikor nekem fáj a fogam, én is Algoflexet szedek, ami ugyanaz a hatóanyag (ibuprofen) csak a felnőtteknek való kiszerelés. És ahogy írták is már, ez a gyógyszer láz és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő gyógyszer.
10/11 anonim válasza:
miért tettél volna vele rosszat? ,fájt neki az innye ,te csillapitotad most nem fog fájni neki .és nem fog sírni sem igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!