Milyen gyorsan nőnek a babák, pl. egy újszülöttre jó 56-os body kb mennyi ideig jó rá?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 22:03
11/13 anonim válasza:
Lányom 3400/56al született és vagy 2hónapos koráig jó volt rá az 56,de persze a nagyobb 56,mert 2hónaposan már 5kiló felett volt.Most 62/68at hord.A nagyobbak ebből 2centivel nagyobbak rá,a kisebb meg éppen csak jó.Bár nem értem,hogy lehet egy ruha 62-68as,mikor az azért elég nagy különbség.Most lesz holnap 3 hónapos és 6200-6300gramm körül van.
12/13 anonim válasza:
56 ruhák általában 1-1,5 honapig jók ,lányomra 1 honapig voltak jók rá .
13/13 anonim válasza:
Ez attol is függ milyen alkatu a baba. Mert például az én babám csak 53 cm volt de 4200gramm. Nem tudtam ráadni az 56-os méretü badykat mert olyan széles volt a háta. Szinte 62-el kezdtünk.
(Nekem meg sem nézték, hogy mekkora lesz a baba szülés előtt. A pocakom meg iszonyat pici volt. Lett is nagy meglepődés mikor kivették az én kis golyómat , mert ugy össze volt gömbőlyödve, hogy elférjen. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!