Mosószódát használ itt valaki? Mi a véleményetek róla? Érdemes használni? Kimossa rendesen a ruhákat? És a foltok?
Szerintem nem mos szépen, max. fehérít de én azt sem vettem észre. Magába nem elég a mosáshoz, kell mellé még mosószer. Én mondhatom, hogy majd az összes természetes mosószert kipróbáltam, de minden ruha koszos maradt tőlük. Kezdem feladni, mert egy fél vagyont költöttem már rájuk, a ruha meg piszkos maradt. Most áttértem a Frosch mosószerre, nem éppen öko, de talán picit környezetkímélőbb mint a többi. Amúgy ecettel, illóolajjal is öblítettem, az meg a gépet tette tönkre, és büdös is lett tőle a gép.
Na, bocs, hogy ennyit írtam, de ha találsz egy jó természetes mosószert nem arany árban légysz írd meg.:-)
Én azt használok, plusz NA perkarbonátot ha foltos valami, ja és mosószappan- darával teszem a szdát a mosszer helyére. Mindenünk tiszta:).
Amit előttem írt a Válaszoló nagyon fontos lehet, érdemes egy ecetes tisztító üres mosást 90 fokon csinálni, hogy maga a ggép, a csövek...kitisztuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!