Első cipő egyéves babának! Ti mit javasoltok? Lakásba
szandi vagy szobacipő?
Figyelt kérdés
Rengeteg fórum és anyai gondolat elolvasása után arra jutottam, hogy 1 éves fiamnak először cipő lesz a lábán! (Azért írtam hogy sokat utánaolvastam, hogy most légyszi ne írjatok olyat hogy nem kell még rá cipő, meg ilyesmi. Most légyszi csak cipőpártiak írjanak) Járástudománya egyelőre a bútorok menti oldalazás, de mivel nem laknak alattunk, így elég hideg a laminált, szóval gondoltam mostmár jó lenne valami. De mi is legyen? Ismerőstől kaptam tippet, hogy a D_CHM_NN-ban megfizethető és jó cipők vannak. Elsőnek kis zárt szobacipőre gondoltam, de a szandi is jó megoldásnak tűnik. Azt is mondta, hogy érdemes bőrből készültet venni. Tapasztalataitokkal segítenétek? Köszönöm! Most kb 12,5 cm a lábhossza, mennyivel nagyobbat vegyek?
Én a lányomnak az auchanban vettem egy egyszerű gumitalpú mamuszt.Alattunk sem laknak és nekem a védőnő tanácsolta, hogy vegyek cipőt.Mivel még utcán nem jár csak bent a lakásban, így nem vettem neki komolyabb cipőt.Még többet mászik, mint megy ezért még várok ezzel.
Bentre innen szoktam venni,imádja a kisfiam.Kintre nekünk csak a D.D.Step jött be,mert nagyon széles a lábfeje a kisfiamnak,a siesta konkrétan összenyomta a kis ujjait :(
A lányommal jártunk anno gyógytornászhoz. Ő mondta, hogy ha elindul, akkor kell bentre cipő. Amíg a bútorok mentén megy, addig nem. De amikor már egyedül megy, elengedi a kapaszkodót, akkor kell. Azért, mert a benti járólap, vagy laminált padló egyenes, nem tesz jót a talpnak. Más lenne, ha nyáron, mezítláb kint az udvaron a fűben menne.
A védőnő is javasolta, hogy adjak rá.
Én bentre Siesta szandit vettem, kintre pedig egy Elefanten cipőt.
2013. jan. 2. 08:07
15/17 anonim válasza:
8-as, akkor csak nálunk vannak szanaszét a játékok, amiken át szokott gázolni?
Én bentre nem adok rá cipőt, kintre pedig Clarks.
2013. jan. 2. 10:05
16/17 anonim válasza:
Bár az első cipő nálunk Siesta volt, végül a Tanoda (Maus) cipőnél maradtunk. Az ára nem olyan vészes, mint a Siestáé, de legalább annyira jó. Ráadásul olyan babákra is gyártanak cipőket, akiknek nagyon magas a rüsztjük. Gyógyászati eszköz boltokban és webáruházakban is lehet kapni.
Itthonra szandált vettünk, de már nem használjuk, mert zavarta a járásban, párszor zakózott is miatta. Mostanában inkább vastag zoknit adok rá.
2013. jan. 2. 19:12
17/17 anonim válasza:
Ha márkát kell mondani, akkor én a Szamost, és a D.D.Step-et tudom saját tapasztalatból ajánlani. A kisebbik lányom 9 hónaposan kezdett el járni.Muszáj volt rá cipőt adni. Ezeket a márkákat használtuk/használjuk.Volt még Linea, és Asso cipőnk is.Ezek mind jól tartják a sarok csontot, bőrből vannak, jól szellőznek, a gyerekek csak kinőni tudták, széttaposni nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!