Akkor most az a jobb ha későn, vagy az ha korán kap glutént a baba?
Figyelt kérdés
Ez alapján a cikk alapján akorai glutén adás javasolt.Egy orvos családtagom szerint is jobb ha korán kap,viszont van aki tüzzel vassal elenkezik a glutén 1 éves kor alatti adása ellen.Ti hogy vagytok ezzel?cikk itt olvasható: [link] 2009. aug. 26. 07:50
1/7 anonim válasza:
Én kb 6hos korátol adtam gluténeset lányomnak (tejpép). Nem tartom jonak egy évig nem adni, majd bumm ezt-és ezt eheti mert már egy éves.
2/7 anonim válasza:
A Kismama újságban írták le, hogy 7 hónapos koráig jó elkezdeni a gluténtartalmú ételek adását, mert sokat árthat, ha eltoljuk 1 éves korra, sokkal érzékenyebben fogadhatja majd akkor a baba. Én 7 hónapos korában adtam babámnak babakekszet.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem az orvos azt mondta, hogy nem kap korán glutént a baba, akkor később azért lesz gond. Így én adtam neki már 7 hónaposan. Persze nem sokat, csak annyit hogy a szervezetének ne legyen idegen dolog. Remélem segítettem! 8 hónapos baba anyukája
4/7 anonim válasza:
A legújabb kutatások szerint 6 hós kortól lehet és kell is adni. Minden gyerekorvos ezt javasolja, jótékony hatásai miatt. A glutén allerigia nem olyan, mint a tejfehérje allergia, ami kinőhető. Ha allergiás a gluténra akkor egész életében az lesz és jobb előbb rájönni ezekre a dolgogkra. Én a milupa 7 gabonás pépet adom gyümölcsbe keverve nagyon szereti, laktató, jobb az étvágya, a székltete lágyabb lett, stb csak jókat tudok erről a termékről mondani.
5/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. ezt elolvasva tényleg nem kell kivárni az 1évest.
6/7 anonim válasza:
Kicsit túlparázott téma ez, amelyik baba érzékenyebb, ott doktort / gastroenterologus / kell kérdezni, egy egészséges jól fejlődő babának semmi baja nem lesz a " mosatlan gyümölcslétől". Az a baj, hogy a információözön összezavar minket anyukákat.
7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok,igen én is ugy gondolom,hogy elöbb kell adni mint 1 é.mi 7 hósak vagyunk,de adtam már neki kiflit és tervezem a kekszet is adni neki.csak kiváncsi voltam ti hogy gondoljátok.Mert a rokonságtól kapok hideget meleget ezért.
2009. aug. 26. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!