Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4honapos babával elmnnétek...

4honapos babával elmnnétek szilveszterezni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk 4 hónaposan már szépen volt napirend, nem fért bele a buli.
2012. dec. 31. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
már nem azért, de azok akik a buliban vannak feszengjenek a kisbaba miatt? Ki tudná magát jól érezni, amikor szilveszterkor arra kellene figyelni, hogy van egy kisbaba a szomszéd szobában és nem szabad hangoskodni...
2012. dec. 31. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés. Én tavaly novemberben szültem, tavaly anyuméknál voltunk, mivel volt külön szoba stb. Most is itt vagyunk anyuméknál, igaz már 1 éves a fiam, de még szopatok ezért nem mentünk bulizni. De majd már jövőre rábízzuk a nagyira és irány bulizni, nekünk is ki jár már :)
2012. dec. 31. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi tavaly a napirend miatt hívtunk át barátokat szilveszterezni mivel így otthon könnyebb volt megoldani. Persze kulturált barátaink vannak akiknek nincs szükség kifejezetten fegyelmezniük magukat egy kisbaba miatt, mert egyébként is tudnak normális viselkedés mellett szórakozni. A kislányom a kiságyában aludt el úgy, hogy simogattam a buksiját. Nekem 2-ig tartott a buli, mert mikor felkelt a picim akkor ahogyan szoktam mindig is (akkor mindig hajnali 2-kor feküdtem le vele addig megcsináltam amit mellette nem tudtam). Nem is vágytam a reggelig tartó bulizásra, de a párom jól el volt reggelig. Mivel ment a zene (nem ordított) így észre se vettem mikor mentek el. Átaludtuk szépen az egészet. A párom még ki is takarított mire mi felkeltünk és már ő aludt. Egészen jól sikerült. Volt sírás, bukás és minden olyan ami akkor mindennapos volt. De nem különbözött olyan nagyon a napunk mert tartottuk az evési és alvási szokásainkat rendben. Erre számolva tudtam, hogy bele férnek a barátok is. Nekem szerencsére baromi kevés az alvás igényem így napi 6 óra alvás mellett én teljesen szuperül éreztem magamat az első időszakokban is. A párom sokszor vállalt ár néhány órát szívesen amíg én mondjuk vettem egy relaxáló fürdőt, vagy kikapcsolódásként sütöttem valami finomat és szépet amitől jobb kedvem lett, ha szükségem volt rá. Nem éreztem letargikusan ezt az időszakot és a ,,örülök ha pihenek" érzés is elkerült. Az első néhány napban mikor megpróbáltam külön szobában-külön ágyban altatni a lányomat addig tényleg szörnyű volt mert át kellett járkálnom állandóan mikor felkelt. Aztán beköltözött az ágyunkba és a mai napig felkel egy picit, odabújik félálomban és már alszik is tovább. Így nagyon nyugodtak az éjszakáink és ez nekem fontosabb mint azon keseregjek, hogy fel kellett adnom a ,,külön alvás"-elveimet. Tehát hamar beállt a minden napunk és a 16 hós lányomnak szeretnék lassan egy kistestvért is. Ha jövőre már meg lesz biztos vagyok benne, hogy ugyan úgy rendezni fogunk valami szilveszteri bulit. De megmondom őszintén, hogy menni nem nagyon mentem volna el itthonról, mert az én lányom teljesen máshogyan viselkedett idegen környezetben. Sokkal nyűgösebb volt és gyakran a napirend is csúszott (nem akart enni vagy nem tudott elaludni...) tehát én úgy éreztem rajta sokat számít az otthoni légkör, az ismerős tárgyak stb... Valóban nem is volt probléma. Örült mindenkinek. Úgy összességében jó napja volt tényleg tavaly is. Biztosan mindenki másképpen viseli a kezdeti időszakot, nekem az együtt alvás után egyik napról a másikra vált pokolból mennyországgá a dolog. Biztosan mindenkinek más lesz a megoldás a nyugodt légkörre, de ha nálatok meg van ez a stabilitás és nem csak ,,túlélsz" mint az anyukák többsége akkor ismered már annyira a babádat, hogy tudd mik a határai és ennek függvényében dönts!
2012. dec. 31. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ok, akkor úgy látszik vannak olyanok, akiknek a babája már 4 hónaposan is napirend szerint él.

Akkor meg lehet a napirendet igazítani a bulihoz. 8-kor fürdetsz, etetsz, aztán be az autóba és ott csak átrakod egy ágyra. Vagy átmész hatkor, és ott eteted-fürdeted-altatod.

Az egész csak annak a kérdése, hogy akarsz-e menni, vagy sem, és ezt mindenkinek magának kell tudnia, én azt is maximálisan megértem, ha valaki átalussza. (Már ha bírja a sok petárdától...)

2012. dec. 31. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nappali baráti összejövetelre szívesen, de éjjelre nem vinném sehova.
2012. dec. 31. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!