Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon mi lehet a baja a...

Vajon mi lehet a baja a kisbabámnak, éhes még vagy a hasa fáj?

Figyelt kérdés
7 hetes kislányom szopizás után 5 perccel mindig elkezd nyöszörögni, sirni, és minimum 1 óra kell mire elalszik. Általában 90-100 grammot eszik, én úgy gondolom hogy ez elég neki. Ha visszateszem a cicire sose utasitja vissza mert imád rajta lógni, akkor is ha már nem jön belőle tej. Ezért nem tudom megállapitani hogy ilyenkor mi lehet a baja.
2009. aug. 25. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Onnan tudod hogy a hasa fáj-e, hogy olyankor feszíti magát. Mennyi ideig szopizik? Lehet hogy hamar leveszed róla.
2009. aug. 25. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hetes, de nagyon sokat eszik. Alkalmanként a 150-et is megeszi, de volt, hogy 200 gramm felett szopizott. Lehet, nem elég a te kislányodnak sem? Próbáld egyszer nagyon jól lakatni, utána is így csinál-e? A fiam evés után ha nem lakott még jól, kb. fél óra múlva sír, vagy ha elaludt 10 percenként felsír. Ha a hasa fáj visítva ordít.
2009. aug. 25. 21:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Elég sokáig, 1 órát szopizik. Ő hagyja abba, olyankor már teljesen kimerül, és rá 5 percre kezd el nyavalyogni. Ha adok neki cumit akkor megnyugszik, de nem alszik.
2009. aug. 25. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Éhes szerintem. Mert akkor visszautasitaná a cicit is és feszitené magát, ha a poci lenne a bűnös.
2009. aug. 25. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ilyen sokat cicic. Ebbe bele fogsz őrülni és ő is ezt szokja meg. Én is ezt csináltam és egy idő után már semmire nem volt időm, mert elaludt, majd felkelt és evett tovább...cicin..és ha levettem üvöltött, alig tudtam letenni a kiságyába....próbáld figyelni meddig eszik. Látni is lehet, és érezni is. Ha kicsit köhögve sír, akkor még éhes. Ha üvölt, akkor még nyugi-cumi kell neki, de ne vidd túlzásba! Persze ez csak jótanács.
2009. aug. 25. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Egyébként az a normális, hogy ha eszik, akkor utána kicsit fent van, majd mikor látod, hogy fárad, próbáld egyből elaltatni..ha kell cicin..de ahogy alszik, vedd el tőle.Mégegyszer hangsúlyozom, csak tanács.Mindig úgy csináld, ahogy Te jónak érzed:)
2009. aug. 25. 21:28
 7/11 anonim válasza:
3 hetes volt a lányom, és ugyan ezt csinálta. Nem tudok Neked semmi biztosat mondani, és elkeseríteni se akarlak,de nekem el kezdett vizesedni a tejem. 1 hét múlva, már jóformán egész nap ordított, és óránként kellett etetnem (orvosi utasításra). Le fejtem a tejwm, és látni lehetett, hogy kicsit hígabb, és halványabb, mint kellene. Azóta tápszert kap.
2009. aug. 25. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyen nálam is volt, mármint hogy vízesedett, de igen, óránként szoptattam és a tejem visszaállt és elég volt neki 1-2 héten belül, hogy 3 óránkánt egyen. 1 éves koráig szoptattam.
2009. aug. 25. 23:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most evés után fél órával rátettem újra a cicire, evett is egy kicsit, de utána ugyanez volt a helyzet megint. Nem ordit, csak nyüglődik, nyöszörög. Néha fesziti is magát, de nem mindig. Egyszerüen nem tudom elaltatni, pedig látom hogy milyen álmos. Amiket irtatok minden lehetséges a viselkedése alapján, de még mindig nem tudom hogy pontosan mi lehet.
2009. aug. 26. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Büfizik a szopi után? Mert nekem eleinte nem akart és ettől volt hasfájása.
2009. aug. 26. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!