Sötétben vagy lámpafénynél aludjon a baba?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Miért?2009. aug. 25. 19:19
11/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kell valami éjjeli fény, már csak azért is hogy anya, vagy apa ne essen orra, ha bemegy hozzá, meg szerintem a babáknak megnyugtató, ha látja a játékait, maciját, autóját....meg egyébként a saját kis szobácskáját, meg anyát, ha bemegy megringatni, megvigasztalni. De ismerek olyat is, aki egész éjjel égeti a kislámpát, talán ez saját maga megnyugtatására. Szerintem a babáknak is meg kell tanulni sötétben elaludni, de nálunk is csak annyi fény van a konnektorba, hogy lássam a kiságyat (halványzöld kicsi neon)
12/14 anonim válasza:
Én is a sötétre szavazok,nálunk a kisfiam már az első naptól külön szobában és sötétben alszik,csak az utca fénye világít be kicsit,de amióta nem eszik éjjel,már a reluxát is lehúzom neki,így majdnem teljesen sötét van.Nem jó rászoktatni,barátnőm a kislányát hozzászoktatta a sólámpához,és akár hova mennek(mama,nyaralás)mindenhova cipelik magukkal,mert fél a sötétben:(,pedig már 2éves.Jobb ha megszokja,hogy éjszaka sötétben,nappal világosban alszik,nálunk bejött és nincs gond.
Üdv.11.5hós manó anyuja
13/14 anonim válasza:
Én pici korától úgy altatom, hogy nincs fény, viszont a sötétítőt nem húzom el. Sokáig sírt, s mikor egyszer nem húztam be, sírás nélkül aludt.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az én kisfiam is nézelődik, mielőtt elalszik, és ezt nyilván sötétben nem lehet :-) , de miután elaludt, lekapcsolom a lámpát.
2009. aug. 26. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!