Ujszülött babátok saját szobát kapott hazaköltözéskor és ott volt, vagy veletek van 1 szobában? Nálatok ez, hogy volt, van? Milyen lehetőségeitek vannak erre?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 13:06
11/16 anonim válasza:
Elso perctol a sajat szobajaban alszik, legzesfigyelovel. es 2hetes kora ota vegig alussza az ejszakat.
12/16 anonim válasza:
5. válaszoló vagyok. Megkérdezném, hogy egyedül az én válaszomban mi nem tetszett? Más is írta, hogy külön szobában alszik a babája.
13/16 anonim válasza:
Első éjszakától kezdve a saját szobájában, saját ágyában aludt, légzésfigyelővel. Ennek több oka is van, hogy így csináltuk: nagyon pici a szobánk, 140-es ágyban nyomorgunk ketten (én verekszem és beszélek, párom horkol), Isten ments, hogy még egy babát is magunk közé vettünk volna. A szoba meg tényleg olyan pici, hogy az ágyunk mellé még egy mózes sem férne el, nemhogy kiságy.
De jobb is, hogy így alakítottuk, mert ő is sokkal nyugodtabban aludt így. Egyszer kelt minden éjszaka enni, azt is csak 6 hetes koráig, onnantól átaludta az éjszakákat. Most már 3 éves és 3 hónapos, és imádja a saját kis birodalmát. :)
14/16 anonim válasza:
Nem mertem tavol lenni tole egy percet sem, igy velunk alszik egy szobaban, most 4 es fel honapos. Nagyon sokat kel ejszaka, amint atalussza, v nol meg 1-2 honapot akkor kulon szobaba koltozik, vagy mi koltozunk ki innen. Nem tudom meg, 2 szoba van, de mind a ketto bevan fogva babaszobanak. este itt alszunk, parom en plusz o a kisagyban, delutan a masik szobaban vagyunk a legtobbet meg a nappaliba. Meg nem is gondolkoztam el h melyik szoba lenne a jo de most jo h kiirtad a kerdest. mind a ketto ugyanakkora kb.
15/16 A kérdező kommentje:
17:24 Nem írtam én sem més más sem,h baj lenne azzal amit írtál!Félre érthettél valamit. A magánszférát csak azért írtam le én is mert jól gondolod és éwn is hlyen véleményen vagyok.Nekünk így se nagyom van magánéleünk,ha pl közénk vennénk a picit azt meg el se kébzelem mi lenne utána.Örömmel hallom,h saját szobájukban ilyen hamar átalusszák az éjszakákat,remélem nekünk is ilyen simán fog menni.
2012. dec. 30. 08:26
16/16 anonim válasza:
Mind a négy velem aludt az első egy évben. Sose jutott eszembe másképp csinálni és nálunk apa is ezt támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!