Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiam 7 hónapos múlt december...

Sziporka92 kérdése:

A fiam 7 hónapos múlt december 23-án de semmit nem csinál! A ti babátok? Hogy mit csinál?

Figyelt kérdés
Ha leteszem hasra hogy guruljon vagy ilyesmi, nagy ordítás a vége. Beszélni csak akkor ha kedve van. Kétségbe vagyok esve. Olvasom hogy más ilyen korú gyerekek már mi mindent csinálnak. Ha nem változik hova tudok fordulni ezekkel a gondokkal? Esetleg van mozgásterápia ilyen pici babáknak?

2012. dec. 29. 10:10
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Szerintem érdeklődj a védőnőnél, hogy esetleg van-e babamasszázs tanfolyam, mert lehet, hogy csak az izmai vannak letapadva. A babamasszázst gyorsan meg lehet tanulni, és jó móka.

Hason mindenféleképpen hagyd szerintem is, mert a hátizmai csak úgy tudnak megerősödni. Ha ordít is, ne foglalkozz vele, mert ez az ő érdeke.

Nekem a lányom volt nagyon lustácska, de mi érdekes játékokkal értük el, hogy megmozduljon.

Van egy babaszőnyegünk, ami nagyon praktikus (pláne, hogy a bátyó is szívesen játszik vele). Az apró csörgő-zörgő játékokért megfordult, hogy elérje.

Keress neki valamit, ami izgatja, tetszik neki. Tedd hasra a babucit, és rakd arra az oldalára a játékot kicsit messzebb, amerre nem fordul át. Így meg tudod tornáztatni, és hátha a kis háta is erősödik nemcsak a tüdeje :)

[link]

Mi innen vásároltunk, és a 3 D babapark vagy valami ilyesmi volt a neve.

Sok sikert, és ne félj segítséget kérni szakemberektől!

Szép napot!

2013. jan. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!