Nincs ötletetek hogyan barátkozhatnék más anyukákkal? Pest megye.
Játszótéren? mondjuk majd inkább a jó idő beköszöntével érdemes.
Én pest megyei vagyok, hasonlóproblémával, ha gondolod írj privit hogy merre laksz. Én nagyon kis faluban lakok, alig vannak kisgyerekesek, mondjuk nekem már 2 éves a fiam
Szoktál látni más kisbabás anyukákat séta közben? Esetleg olyanokat, akinek már nagyobb (2 év körüli) gyerekük van? Ha jönnek szembe, mindig mosolyogj és köszönj, érdeklődj a másik baba felől.
Engem is megállítottak más anyukák, amikor 5 hetes kislányommal sétáltam.
A legjobb példa a szomszédunk, 1 éve költöztek ide, de pár hónap alatt több babás/kisgyerekes ismerősük lett, mint nekem, aki 32 éve lakom itt. Tulajdonképpen szerintem a környéken lévő összes ilyen családot felfedezte. Ő, ha mentek a kisfiával az utcán, és találkoztak valakivel, mindig valahogy szóba tudott elegyedni, ma már ő sorolja, hogy hol laknak még kisgyerekesek, én meg csak lesek. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!