Hogy becézitek, becéznétek Emmát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:19
1/10 anonim válasza:
A tegnapi "Emmás" vagy?
Ezt sehogy nem lehet becézni.
Nem tetszik bocs.
2/10 anonim válasza:
Nekem van 1 tündéri barátnőm és ,Micusnak, Eminek szoktuk becézni.
4/10 anonim válasza:
Emi,
Mici, Micus, Mirci
Nekem teccik :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és várom a továbbiakat is! Nem a tegnapi vagyok. Az én lányom már megszületett. Csak szegénykém most még elég ritkán hallja a nevét :) Azért kérdem, mert a napokban nekem is feltették ezt a kérdést.
2009. aug. 24. 22:31
6/10 anonim válasza:
Én sehogy nem becézném, de tudom, hogy egyes rokonok, ismerősök hogyan tennék: Emmácska, Emi :P
Nagyon szép név, nem kell becézni. Emma-baba :)
7/10 anonim válasza:
Első vagyok, mi a családban lévő Emmát Eminek hívjuk.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan az Emi nem jön be, mert az az Emília beceneve. Anyukám Emma-babának, meg Emma-falatnak hívja a lányom. De vki hívta már Emmusnak is.
2009. aug. 26. 08:09
9/10 anonim válasza:
Emi, Lia, Mia, Mius, Emili, Lius, Em, Emke, Emka, Emici, Emkusz, Emcsusz, Emicica, Emcica
10/10 anonim válasza:
*Ja bocsi, fejben már egy másik kérdésnél tartottam:) Van, amelyik véletlenül inkább az Emíliának lenne a beceneve; de írtam olyat is,ami jó az Emmához:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!