7hós babátok mit tud? Mekkora most ( És mennyivel született, hogy legyen viszonyítási alap)
Az én kisfiam 16-án volt 7 hónapos. 4080 grammal és 51 centivel született, most 8 kiló és 71 cm. Ő egy kicsit lustácska. A forgáson kívül nem igazán csinál még semmit, illetve a kúszással próbálkozik, a hasán körbe forog és újabban a hátán fekve a popsiját emelgetve közlekedik. Ülni imád, de egyedül még nem megy neki. Viszont nagyon érdeklődő és értelmes. Már nyújtja a 2 kezecskéjét, ha azt szeretné, hogy vegyük fel és az ajtókon is kopog. Kb. másfél hónapja kezdtük a kóstolgatást. Ma már délelőtt eszik gyümölcsöt, délután főzeléket, de utána még mindig szopizik is. Gagyorászni este felé szokott, napközben inkább kiabál, sikongat és hörög, főleg a babakocsiban a járókelőkre.
Ja és egy fogacskánk már kibújt és valószínűleg pár napon belül kint lesz a következő is.
Én arra gyanakszom, hogy azért csinál mindent kicsit később, mert mindig is utált hason lenni és ebben a korban a legtöbb mozgás hasról indul, de sajnos 10 percnél tovább még most sem hajlandó úgy maradni.
Enyém kisebb a tiéteknél,mert kicsivel is született.
12én volt 7hós.
kúszik(pár métert) megfordul hátról hasra.Gagyog,magyaráz,felesel,nyelvet öltöget,ki-be,ha látja tőlem.Ülésbe felhúzza magát és állásba is,de nem ül egyedül.Szoktunk tornázni csak mi ketten,anya meg a lánya.Egész jól elvan a játszószőnyegen,ez az egy hely ahol elmarad háton,amúgy csak hason.
Míg apa haza nem jön,mert akkor már csak ő létezik :)
Foga nincs még és csak cumiból eszik,kanállal kiköpi.De csak kétszer van tápi,a többi gyümölcs,főzelék vagy tejpép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!