7hós babátok mit tud? Mekkora most ( És mennyivel született, hogy legyen viszonyítási alap)
Köszönöm a válaszokat:)
Elsőnek:Nem összehasonlítani akarom,csak viszonyítani.Lehet nem érzékelhető a különbség,de attól hogy egy babának pl van két foga,nem fogok haragudni az enyémre,hogy neki nincs,csak nagyjából szeretném tudni,ki hol tart.
Utolsónak: Nem értem :)
Szia!11.-én volt 7 hós.
3950-el született,53cm.
most 7450 és 69 cm.
Kúszik mint az örült.Akaratos.Csak reggel és este tápi,a többit kiváltottuk.Forog is ,imád hason lenni.Nagyon vigyori baba.Ülés ha tartjuk,magától még nem.Két napja láttuk meg az alsó két fogát.JA,és imádja reklámokat-ha meghallja lemerevedik.
No és persze megvan örülve Apáért-kislány.Tied?
Szia!
Kisfiam 7 és fél hónapos 70cm és 8870g. 1 hete kezdett el kúszni, vagy mászni??? Én nem is tudom ez micsoda, mert a kezét nem használja, inkább a lábával próbálja magát előre tolni és közben nyújtózkodik előre. Felülni még nem tud egyedül, de ha felültetem már nem dől el. Egész nap mondja a magáét,még evés közben is. Nagyon szereti a hasát, a legjobban a főzelékeket szereti. És persze vigyorog egész nap, mindig, mindenkire. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!