Én nem tudtam hogy az baj ha valakit megkefélnek úgy hogy nincs férjnél.De ezek szerint csak bekapta ő is a legyet úgy hogy nem házas.NEm is tudom melyik a gázosabb.
2012. dec. 26. 23:26
22/35 anonim válasza:
Ha a terhesség 9 hónapja nem volt elég arra, hogy összeházasodjatok, hogy házaspárként fogadjátok a babát, akkor kicsit álszentnek tartom ezt a rohanást a keresztelővel. Ez csak anyuci bulizhatnékjáról szól, nem a babáról.
2012. dec. 27. 00:00
23/35 anonim válasza:
Az én kislányom 2 hetes volt mikor megtartottuk a keresztelőt! A keresztszülők akkor voltak itthon.
2012. dec. 27. 08:05
24/35 anonim válasza:
...az én lyukamnál meg egyenesen az atya állt mikor kitoltam a gyerekemet,sőt egyből szenteltvízzel mosdatták...ha már versenyzünk!19-es neked is csak gratulálni tudok.Te sem a gyereked igényeit nézed hanem hogy mikor vannak otthon a keresztszülők.gondolom soha többé nem jöttek haza onnan ahová mentek...no comment.Számomra tipikus példái vagytok annak akik nem tisztelik a gyereketeket,azt nézitek mit szól a szomszéd Jolánka néni Piripócson,mert biztos a pokolra jut a gyerek ha véletlenül 3 hónaposan lesz megkeresztelve.(Egyébként elmondanám hogy téli babát 2 hét után lehet kivinni levegőztetni összesen 10 percre.)Gyerekorvos meghallaná hogy 2 hetes babát a templomba cipelsz,már menne is a gyámügy.gyermekágyas időszak nem véletlenül van kitalálva,ami 6 hét.Hát vannak beteg emberek na....
2012. dec. 27. 08:26
25/35 anonim válasza:
Kérdező! Te mit háborogsz? Véleményt kértél, mindenki leírta az övét. Senki nem bántott. Tudod mit? Csináld csak. Legfeljebb megbetegszik a gyereked, de mit számít? A lényeg, hogy meg lesz keresztelve 4 hetesen. Úristen, de sötét vagy.
2012. dec. 27. 08:52
26/35 anonim válasza:
Sötét, de meg van keresztelve!És ez itt a lényeg!:-DDD 19-esnek is csak gratulálni tudok!:-DDD Gondolom elismerést vártak hogy milyen jó anyák mert egyből keresztelnek.Szerintem pont ilyen egy szar anya.Sajnálom a gyereküket hogy számukra ez a legfontosabb ahelyett hogy otthon összeszoknának,összebújnának,szopiznának ha már olyan sokat vártak rá.Egy pár hetes baba még eszik meg alszik,gondolom mennyire fel van dobva hogy neki most a templomba kell kajtatnia és végigfogdossa a 20 fős rokonság.
2012. dec. 27. 08:56
27/35 A kérdező kommentje:
gyámügy...na persze.Magyarországon azt is meglesném.
Vagy aki írta,nemtom hányas,ő nem is él???
2012. dec. 27. 08:58
28/35 A kérdező kommentje:
mármint nem ITT él az országban?
2012. dec. 27. 08:58
29/35 anonim válasza:
Sajnos szerintem sem foglalkozna a gyámügy veletek, de félreértés ne essék bizony kellene. A rendszer hibája, hogy ilyen vallási őrültek veszélyeztethetik a gyereküket.
2012. dec. 27. 09:01
30/35 anonim válasza:
19. és 5. válaszoló vagyok
Ki lett törölve egy válasz az enyém előtt? Mert én éppen hogy nem írtam, hogy most kereszteljen. Mikor 8 hónaposan az én babám kereszteltük kint már jó idő volt, csak a templomban volt hideg, de azt nem tudtuk előre, mivel jóval előtte lett megbeszélve a keresztelő. A keresztapa akkor jött haza és utána ment is vissza hónapokra. Szerintem azért az áprilisi időpont egy 8 hónapos gyerekkel nem olyan gáz... :) Őt beletekertük egy plédbe, csak mi fáztunk, mert rajtunk vékony ing volt kardigánnal, de odabent így is hidegnek bizonyult, pedig kint már 20 fok fölött volt a hőmérséklet. Éppen ezért írtam, hogy télen, 4 hetes csecsemőt én sem vinnék templomba, főleg nem úgy, hogy utána 20 fős családi banzájt tartok... Mindenesetre én jót nevettem tegnap este az emberi hülyeségen, csak szegény gyereket sajnálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!