Kiborultok néha?
Persze, hogy néha "kiborul a bili" az anyukáknál. A kislányom, most 16 hós és kezdi a hiszti korszakot, gondolhatod, hogy érzem magam néha. Ha nem kap meg valamit azonnal üvölt... Most is épp hisztizett, ezért szó nélkül betettem a kiságyába, hogy nyugodjon meg ott.
Kiabálni sosem kiabálnék rá, inkább nyugodt hangon beszélek vele, így ő is lenyugszik kicsit. Ha meg nagyon nem használ semmi (mint most), akkor jön a kiságy és pár perc alatt ő is és én is megnyugszunk... :-)
Kitartás! Nem vagy egyedül :-)))
Szia!
Szerintem mindenki kiborul néha.Ki előbb ki később,vérmérséklettől függően...Ordítani nem szoktam,de magamban dühöngeni igen.:-)
Nekem is betellik a pohár néha, ilyenkor van, hogy kiabálok, ordítani nem szoktam, bár lenne kedvem néha hozzá :)
Egyáltalán nem megyek semmire ezzel az emelkedett hanggal, csak mindketten rosszul érezzük magunkat tőle, ezért próbálom hanyagolni.
Egyébként a házunkban mindegyik anyuka azt mondja, hogy sosem kiabálna a gyerekkel, ehhez képest akár hányszor megyek a folyosón valahonnan tuti kihallatszik a gyerekkel való ordibálás.
Nekem az jön be, hogy ha érzem, hogy felszökik a vérnyomásom, akkor arra gondolok, hogy milyen a történés az ő szemszögéből, pl miért kellene nekem lefeküdni nappal aludni, ha nem vagyok álmos, miért kellene megennem ezt a főzeléket, ha egyszer nem ízlik vagy nem vagyok éhes, miért nem nézegethetek meg minden dolgot a lakásban, a kukát is, amikor annyira sok érdekesség van benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!