Mi a véleményetek a Peg Perego Pliko Switch babakocsiról?
Imádom már a 2 gyereknél használom :-)
A nagyobbik Ramóna 3 éves 1,5 évig használtuk és a kicsinél Lizával 7 hónapja :-) Mind2 imádtak a mózesbe lenni Ramóna pont így télen született 2010 január 4. mindig olyan jó meleg volt benne , meg persze nagyon kényemesen tudott benne aludni ! Mi áprilisba cseréltünk sport részre ő egy ilyen kis izgó mozgó nézelödő gyerek így nem akar már tovább feküdni ! A sport részt szerette nekem ami tetszik benne , hogy nem kelett eg sport kocsit is vennünk mivel a sport részel tiszta olyan volt :-) A kerekei is jók nem akadosznak meg persze néha megakad! Liza 1 hónapja hagytaabba a mózeslást :-) Imádom tiszt szívből ajánlom :-)
Nekem is az van, szeretjuk. Van hozza labzsak is, eső védo, lehajthato 3 fokozatban. Napfeny teto. 2 iranyba tolhato, konnyen ossze lehet csukni. En ilyet akartam, mert ez a legkonnyebb, ami kaphato es mar Nulla honapos kortol ajanlott. Ezt hasznaljuk azota, nem volt bele hordozo, mert nem is kell. Minden poziciora jo.
Vettel mar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!