Quinny buzz sport babakocsirol velemenyek?
Én nem venném, néztem anno, meg kérdeztem ismerőseim akiknek volt. Nagy pici az első kereke és instabi ha járdáról fel vagy le kell menni könnyen borul.
Nekem graco sxmbio van és nagyon szerettem.
Tapasztalatból mondom, nagyon jó babakocsi, lányommal 3 évet használtuk, minden igényt kielégít, abszolút nem instabil, lehet kapni 3 vagy 4 kerekű kivitelben is!
Csak ajánlani tudom!
Sokak azért is lebecsmérlik, mert nem tehetik meg hogy megvegyék, de ha van rá módod, nem fogod megbánni!
Második babám várom, a kocsi olyan mintha új lenne, a színe sem fakúlt, minden működik raja, é meg mindig trendi!!!
huuuuu de jo hogy irtad, rakeresten a zapp-ra es nagyon jol nez ki, kerdes olyan jo is mint ahogy kinez???
vagy milyen sport babakocsit erdemes venni?
A zappot azért nem ajánlom, mert nem dönthető, nem tud benne aludni a gyerek csak úgy hogy ül, a feje pedig előre bukik.
Karfája sincs, nem tud mibe kapaszkodni a gyerek.
Na meg így télre elég hideg, nem olyan párnázott mint a buzz, és nem tudod úgy tolni, hogy veled szemben legyen.
Szia .
Nem tudom , hogy még alkalmas e a kérdés . Zapp az szörnyű , nagyon nagyon rosz . Könnyen felborul , volt már eset nálunk , hogy felborult , mivel ez az átka , hogy könnyű . Buzz használtunk előtte , hát végülis jó volt , de a Stokke sokkal jobb (és könyebb is )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!