Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van köztetek olyan...

Anyukák! Van köztetek olyan akinek a gyermeke nem a hagyományos módon tud ülni/felülni?

Figyelt kérdés

13 hós múlt a fiam (korababa volt),de még a mai napig nem tud úgy kiülni ahogy a többi gyerek.

Ő csak beül a két sarka közé és úgy üldögél.

Mivel járunk vele koragondozóba,ott már említettem,de nem foglalkoztak vele.

Engem mégis bosszant.

Van valaki akinek így ül a gyermeke?Vagy így ült?

Egyébként már lépeget bútorok mellett,de onnan is csak így ül le.

2012. dec. 25. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, sokáig így ült a lányom. Azt nem tudom hány hónapos koráig, de ő 9.5 hónaposan ült fel először. Mostanában már nem látom ezt a formát nála. 17 hónapos
2012. dec. 25. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Az enyém így ül le most is sokszor, már 3,5 éves elmúlt.

Nem mondták nektek, hogy hypotón lenne esetleg? Ez a hypotón gyerekek egyik tipikus tünete. Állandóan javítani kell, én most is rászólok, javítom.

2012. dec. 27. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
az en lanyom is igy ult fel eloszor 8,5hos koraban, sokaig csak igy ult magatol, aztan doki mondta, hogy legalabb az egyik labat nyujtsam ki, most 14hosan mar egyre kevesebbszer ul igy, mindig amikor kinyujtom a labat, mondom neki hogy igy biztosan sokkal kenyelmesebb, aztan vigyorog rajta, valoszinuleg o is erzi, hogy igy jobb. A bokafejlodes miatt nem jo ha ugy ul, meg kell neki igazitani, persze ha hosszabb ideig ucsorog ugy.
2012. dec. 27. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Javításon azt értem, hogy "Z" alakban legyenek a lábai.
2012. dec. 27. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem mondták,hogy hypoton egyszer sem,pedig elég gyakran járunk/jártunk vele.

Már egy ideje próbálom az egyik lábát előre húzni,már mostanában magától is előre rakja,de még mindig a két sarok közötti üldögélés a gyakoribb...

2012. dec. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!