Normális ha 6 hetes babám nagyon sokat nyújtogatja a nyelvét?
6 hetesen??
Vicceltél ugye.Kicsit korai lenne a fog:)
Szia,
Nekem 7 hetesen csinalta ezt es mire mar nagyon fetunoen csinalta mar kint is volt az also 2 foga.Nem sirt,nem volt nyugos.De sokan nem akartak elhinni.12 hetesek vagyunk es mar a felsokkel kuzd szegenykem.Mar felfegezte az oklet es azt ragja mivel ahoz meg kicsi hogy a ragokat fogja maganak.En vettem homes gyogyszert hogy enyhitsem neki a fajdalmat.Ha jol tudom ilyenkor belazasodhatnak es mehet a hasuk figyelj ezekre oda.Nezd meg hatha latod mar a fogacskait de ha feher az inye az is jo mert akkor mar uton vannak.Nekem nem engedte hogy nyulkajak a szajaba ezert fem kiskanallal neztem meg hozza kocintottam az inyehez es kocogott.Ott volt a 2 kis apro foga!Viszont ha jol tudom igy nekik hamarabb fog romlani.Mivel alltalaban 6 honap utan jon ki a foguk.Nekunk addigra nem az elso lesz mar meg hanem ki tudja hanyadik igy ertheto.Azt nem tudom mikortol es hogy lehet nekik mosni.Minden jot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!