Mi van, ha a gyerekorvos nem hajlandó felírni nekem az általam kért receptet?
Már sokadjára szerettem volna kisfiamnak kiíratni Germicid-C kúpot,mert sok jót hallottam róla.Sosem lehet tudni alapon,én nyugodt vagyok ha van itthon mindig minden féle gyógyszer "vészhelyzet" esetére.
Erre a gyerekorvosunk kerek perec kijelentette,hogy ő csak sima Germicidet fog felírni,mert a C tele van nyugtatóval,ami felesleges egy ennyi idős gyereknek (most 10 hós).Én nem is vitatkozom ezzel,mert nyilván ő tudja hisz ő az orvos.Csak bosszant,hogy sehogy nem tudom kiíratni.
Ezt lehet amúgy neki?Vagy ragaszkodjak foggal-körömmel az általam kért kúphoz?
Volt már valaki ilyen helyzetben; ha igen hogy oldotta meg?
Én értem a problémád!Nekünk is a sima Germicidet írja,pedig NEM viszi le a fiam lázát és ezt már mondtam is nem egyszer neki.
És vagy 2 hónapja úgy jártunk,hogy lázas volt,megint Germicidet kaptunk,azt mondta felváltva adjam Nurofennel.
Épp 7vége volt,a Germicid nem használt,a Nurofent pedig kihányta.
Ügyeletre rohantunk vele,mert égett a láztól és ott Mexalen kúpot kapott,ami pikk-pakk levitte a lázát (sajnos be is fektettek minket).
Így már csak Mexalen kúpot tartok itthon és Nurofent,nem is íratom vele a Germicidet.
Ugyan minek?Azt gondolja szeretnék megint így járni???
Más és erősebb hatóanyagú,de legalább ha baj van,akkor használ.
Debrecenben a mienk sem hajlandó.
Ugyan ezen oknál fogva.
Hatóanyaggal azonos gyógyszert kiadhat gyógyszerész,ott próbálkozz. Megpróbáltam kiváltani a sima germicidet de nem volt és C-t adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!